Το DLC του DOOM Eternal Ancients Gods θα είναι αυτόνομο

Published on 31 August 2020 at 18:59

Το πρώτο μεγάλο dlc ιστορίας για το DOOM Eternal φτάνει στις 20 Οκτωβρίου για το Xbox One με το όνομα  The Ancient Gods: Part One και σύμφωνα με την Id Software δεν θα χρειαστεί να έχετε το DOOM Eternal για να το παίξετε.

 Σε μια συνέντευξη με το PCGamesN, ο εκτελεστικός παραγωγός Marty Stratton έπεσε απαλά τις πληροφορίες ενώ μιλούσε για στατιστικά στοιχεία παικτών και τις εξήγησε ως «ένα είδος μοναδικού πράγματος που κάνουμε»:

 "Όταν βλέπουμε πόσα άτομα έχουν παίξει στο παιχνίδι, έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό - υψηλότερο από το 2016 - που το έχει ολοκληρώσει, οπότε κοιτάζουμε πάντα αυτό και βλέπουμε πόσο μακριά παίζουν οι παίκτες στο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό να θέλουμε το DLC να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να έχετε το Doom Eternal για να αγοράσετε το DLC και να το παίξετε. "

 

Το The Ancient Gods: Part One  θα είναι διαθέσιμο αυτόνομο για 19,99 $ όταν ξεκινάει, ή μπορείτε να παραλάβετε το DOOM Eternal Year One Pass που περιλαμβάνει το DLC, μαζί με τη δεύτερη επέκταση όταν τελικά κυκλοφορήσει στην τιμή των 24,99 £ / 29,99 $ - αν και πιστεύουμε ότι το Season Pass απαιτεί ακόμα το βασικό παιχνίδι (τουλάχιστον προς το παρόν).


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.