Κυκλοφόρησε το νέο teaser τρέιλερ για Remothered: Broken Porcelain

Published on 1 September 2020 at 16:12

Με τον τίτλο "Whispers", ο εκδότης Modus λέει ότι το τρέιλερ "είναι συγκινητικό αλλά ψυχρό" - το οποίο έχει μήκος μόλις ενάμισι λεπτό, οπότε δεν δίχνει πολλά - αφηγείται την ιστορία του πώς ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, η Τζένιφερ και Η συνεσταλμένη σύντροφος της Lindsay γίνεται η υποστήριξη του άλλου στο Ashmann Inn.Μια διαμονή γεμάτη  απροσδόκητη φρίκη".

 Δείχνει το καλύτερο, και το χειρότερο, της ζωής της Τζένιφερ στο Ashmann, την αναπτυσσόμενη σχέση της με τον Lyn και τις υποδείξεις για τις φρίκη που την περιμένουν.

 Όπως εξήγησε ο Sam όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το παιχνίδι, είτε είστε νέοι στη σειρά είτε οπαδός που επιστρέφει, ο προγραμματιστής έχει τροποποιήσει τον τρόμο σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι, το οποίο στοχεύει να αυξήσει την εμβάπτιση της τρομακτικής ιστορίας. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέα στοιχεία παιχνιδιού και αφήγησης, τα οποία θα εξερευνήσετε καθώς ανακαλύπτετε τις φρίκες που βρίσκονται πίσω από κλειστές πόρτες στο Ashmann Inn. Είναι η συνέχεια του Remothered: Tormented Fathers του 2018.

 Το Remothered: Broken Porcelain αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Nintendo Switch και Xbox One στις 20 Οκτωβρίου 2020.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.