Το Haven ανακοινώθηκε για το Xbox Series X!Αποκαλύφθηκαν 10 λεπτά παιχνιδιού.

Published on 2 September 2020 at 05:39

Μετά από μήνες προώθησης για άλλες πλατφόρμες, το στούντιο The Game Bakers ανακοίνωσε επιτέλους ότι το co-op RPG Haven θα έρθει στο Xbox Series X. Θα κυκλοφορήσει αυτή την περίοδο των διακοπών, πιθανώς ταυτόχρονα με τα PS4, PS5, Xbox One, Εκδόσεις PC και Nintendo Switch. Δείτε τα 10 λεπτά του παιχνιδιού που εκτελείται στο Xbox Series X παρακάτω με την ευγενική χορηγία του IGN.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Yu και την Kay, ένα ζευγάρι που δραπετεύει σε έναν παράξενο κόσμο για να ξεφύγει από την  καταδίωξη και να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι. Μαζί, περιηγούνται στις εξωγήινες πεδιάδες, συγκεντρώνοντας πόρους και άλλα υλικά για να επιβιώσουν. Όταν συμβαίνει μάχη, το παιχνίδι μεταβαίνει σε ένα σύστημα με turn-based με επιθέσεις βάσει χρόνου.

Το Co-op υποστηρίζεται επίσης με έναν άλλο παίκτη που μπορεί να έρθει αλλά και να εγκαταλείψει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Μέχρι στιγμής το Haven έχει φανεί αρκετά καλό και δεδομένου ότι θα τρέχει στα 120 FPS στο PS5, μπορεί κανείς να αναμένει το ίδιο στο Xbox Series X. Οπότε αναμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.