Η κυκλοφορία του Dirt 5 καθυστερεί για Νοέμβριο.

Published on 9 September 2020 at 00:00

Θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι το Dirt 5 να περάσει τη γραμμή εκκίνησης στο Xbox One, με τους Codemasters να αποκαλύπτουν σήμερα ότι έχει καθυστερήσει τον τίτλο για μερικές ακόμη εβδομάδες έως τις 6 Νοεμβρίου.

Σε μια δήλωση στο Twitter, η ομάδα αναγνώρισε τα απογοητευτικά νέα:

"Είναι χάλια, το ξέρουμε. Σοβαρά, δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε όλους σας για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό σας γύρω από το Dirt 5, από τότε που αποκαλύφθηκε τον Μάιο. Τα θετικά σχόλια που λάβαμε από τα preview μας εξέπληξαν επίσης. Η γραμμή εκκίνησης είναι τώρα λίγο πιο μακριά, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται . "

Παρ 'όλα αυτά, η Codemasters επιβεβαίωσε ότι η έκδοση για το  Xbox Series X του παιχνιδιού δεν θα επηρεαστεί - εξακολουθεί να ειναι για κυκλοφορία αργότερα φέτος και θα είναι μια δωρεάν ενημέρωση για τους κατόχους της έκδοσης Xbox One.

Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι σχεδιάζει να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Dirt 5 πριν από την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων νέων αυτοκινήτων και τοποθεσιών, της τελικής λίστας αυτοκινήτων, περισσότερες λεπτομέρειες για τις επόμενες γενιές και μια πλήρη αποκάλυψη της λειτουργίας για πολλούς παίκτες .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.