Η Ubisoft αλλάζει την κυκλοφορία Assassin's Creed Valhalla για να συμπέσει με την κυκλοφορία του Xbox Series X

Published on 10 September 2020 at 21:13

Η Ubisoft άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed Valhalla για μια εβδομάδα νωρίτερα για να συμπέσει με την κυκλοφορία του Xbox Series X στις 10 Νοεμβρίου. Το ιστορικό έπος θα έκανε την εισβολή του στα ράφια των καταστημάτων στις 17 Νοεμβρίου.

Η Ubisoft έχει επίσης προωθήσει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις κυκλοφορίες Xbox One, PlayStation 4, PC, Stadia και UPLAY + έως τις 10, αλλά έχει δηλώσει ότι θα είναι διαθέσιμη στο PS5 όταν ξεκινήσει η κονσόλα. Η Sony δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για το σύστημα επόμενης γενιάς.

Το Assassin's Creed Valhalla θα επωφεληθεί από την αυξημένη ισχύ του Xbox Series X για να προσφέρει οπτικά γραφικά 60fps / 4K, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και Smart Delivery, πράγμα που σημαίνει ότι μία μόνο αγορά θα παρέχει πρόσβαση στο παιχνίδι σε Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

Για το σκοπό αυτό, η λειτουργία cross-save θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση και να μοιραστείτε την πρόοδό σας στο Xbox One και στα δύο νέα συστήματα Xbox Series X και Series S.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.