Το Microsoft Flight Simulator θα είναι «εξίσου καταπληκτικό» στο Xbox όσο και στο Pc.

Published on 12 September 2020 at 18:01

Έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για το Microsoft Flight Simulator από τότε που το "παιχνίδι" κυκλοφόρησε για PC και Xbox Game Pass τον περασμένο μήνα είχε φανταστικές κριτικές  και ενώ το παιχνίδι επιβεβαιώνεται ότι θα έρθει στην κονσόλα  δεν έχουμε ακόμα έναν επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα. 

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator, Jorg Neumann, μίλησε με το Gaming Bolt σε μια νέα συνέντευξη, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές ότι η έκδοση Xbox θα είναι «εξίσου καταπληκτική» όπως και στον υπολογιστή:

«Είμαστε πολύ σίγουροι ότι ο προσομοιωτής θα είναι εξίσου καταπληκτικός στο Xbox όσο και στον υπολογιστή. Κάποια πράγματα μπορεί να είναι ακόμη καλύτερα. Όσον αφορά το controller η πρόθεσή μας είναι να προσφέρουμε μια υπέροχη εμπειρία χρησιμοποιώντας τυχόν χειριστήρια που έχετε ήδη, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία είτε με gamepad είτε με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε μαζί σας σχετικά με την έκδοση Xbox πιο κοντά στην κυκλοφορία του. "

Όσον αφορά μια ημερομηνία για την έκδοση της κονσόλας, ο Neumann παρείχε κάποιες πληροφορίες πριν από μερικές εβδομάδες στο podcast του Major Nelson, εξηγώντας ότι η ομάδα "εργάζεται πολύ σκληρά για να συμβεί αυτό" και είναι "αφοσιωμένη για να έρθει στο Xbox (κονσόλα) , "αλλά δεν έχει χρονοδιάγραμμα για  ακόμη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.