Το The Gunk θα παραμείνει αποκλειστικό για Xbox και Pc

Published on 18 September 2020 at 17:14

Η Image and Form Games έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές indie στον κλάδο με την πάροδο των ετών χάρη σε πολλά εξαιρετικά παιχνίδια στη σειρά SteamWorld, αλλά με το επόμενο παιχνίδι τους, κάνουν κάτι διαφορετικό και πολύ πιο φιλόδοξο. Το Gunk είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου και είναι στο μυαλό πολλών από την πρόσφατη αποκάλυψή του.

Περίεργως όμως, το παιχνίδι έχει επιβεβαιωθεί ως αποκλειστικό για την κονσόλα Xbox, οδηγώντας πολλούς να αναρωτηθούν γιατί το αποφάσισε ο προγραμματιστής και αν το The Gunk θα κυκλοφορήσει τελικά και σε άλλες κονσόλες. Αυτές ήταν ερωτήσεις που έγιναν στον διευθυντή παιχνιδιών Ulf Hartelius σε μια πρόσφατη συνέντευξη, και είδαμε μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Ο Hartelius  είπε ότι με το The Gunk να είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την Image and Form Games γιατί ήθελαν να βρουν έναν «ισχυρό συνεργάτη».

«Δεδομένου ότι η δημιουργία αυτού του παιχνιδιού είναι ένα τόσο μεγάλο βήμα για εμάς, ξέραμε ότι θέλαμε να βρούμε έναν ισχυρό συνεργάτη και η Microsoft ήταν ενθουσιασμένη για αυτό από τις πρώτες μας συνομιλίες», είπε.

Αλλά θα κυκλοφορήσει τελικά το The Gunk στο PlayStation και το Nintendo Switch; Δεν φαίνεται . Όταν ρωτήθηκε Ο Hartelius απάντησε: «Δυστυχώς όχι».

Φυσικά, υπάρχει κάθε πιθανότητα να αλλάξουν τα σχέδια και το The Gunk να καταφέρει να βρει το δρόμο του για κονσόλες εκτός Xbox - αλλά για την ώρα  φαίνεται ότι οι παίκτες της κονσόλας θα μπορούν να παίξουν μόνο το παιχνίδι στο Xbox.

Το Gunk έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2021 για τα Xbox Series X, Xbox One και PC. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.