Το Cyberpunk 2077 θα έχει μικρότερη κύρια ιστορία από το Witcher 3 λόγω των κάποιων «παραπόνων»

Published on 23 September 2020 at 15:01

Η CD Projekt Red αποκάλυψε ότι το Cyberpunk 2077 θα έχει μια «ελαφρώς μικρότερη» κύρια ιστορία από το The Witcher 3, καθώς η ομάδα έλαβε «πολλά παράπονα» σχετικά με την καμπάνια 50+ ωρών αυτού του παιχνιδιού είναι πολύ μεγάλη.

Αυτό τονίστηκε από τον ανώτερο σχεδιαστή αναζήτησης Patrick K. Mills στο πρόσφατο Night City Wire Stream (ευχαριστούμε ResetEra), στο οποίο εξήγησε ότι η ομάδα ήθελε οι παίκτες να δουν ολόκληρη την ιστορία αυτή τη φορά:

«Έχουμε πολλά παράπονα για το ότι η βασική ιστορία του The Witcher 3 είναι πολύ μεγάλη. Και κοιτάζοντας τις μετρήσεις είδαμε τεράστιο αριθμό ανθρώπων που έπαιξαν το παιχνίδι έφτασαν πολύ μακριά, αλλά δεν τα καταφέραν ποτέ να το τελειωσουν».

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει το παιχνίδι για αυτούς που θέλουν να το ολοκληρώσουν, ο Mills παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να βάλει έναν αριθμό σε αυτό τώρα, αλλά ενθουσιάστηκε ότι αν και η κύρια ιστορία είναι μικρότερη, υπάρχουν ακόμα "πολλά να κάνουμε".

Μπορείτε να δείτε το τελευταίο επεισόδιο του Night City Wire του Cyberpunk 2077 στο YouTube και το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα στο Microsoft Store πριν από την κυκλοφορία του για το Xbox One στις 19 Νοεμβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.