Το Bright Memory έρχεται στο Xbox Series X στις 10 Νοεμβρίου

Published on 23 September 2020 at 23:12

Η FYQD κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Bright Memory, επιβεβαιώνοντας την κυκλοφορία του για το Xbox Series X στις 10 Νοεμβρίου. Δεν είναι όμως το Bright Memory Infinite - είναι το αρχικό demo για το Bright Memory προτού η FYQD ξεκινήσει να το επεξεργαστεί ξανά σε ένα πλήρες παιχνίδι. Κυκλοφόρησε ως Bright Memory: Episode 1 αλλά είναι τώρα διαθέσιμο για υπολογιστή ως Bright Memory.

Ο πρώτος τίτλος shooter / hack and slash επικεντρώνεται στη Sheila, η οποία βρίσκει τον εαυτό της να καταπολεμά διάφορα τέρατα και εχθρούς σε ένα αρχαίο νησί. Αν και η Sheila μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορα πυροβόλα όπλα, είναι επίσης ικανή να σκοτώσει τους εχθρούς με ένα σπαθί. Ο συνδυασμός αυτών θυμίζει λίγο  Devil May Cry.

Παρόλο που το  Bright Memory κυκλοφορεί τον Νοέμβριο για το Xbox Series X, το Bright Memory Infinite δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Σε υπολογιστή, οι κάτοχοι του Bright Memory θα λάβουν το Infinite δωρεάν. Θα ήταν ωραίο να γινεί ετσι και  στο Xbox Series X! Ο χρόνος θα δειξει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.