Το Maneater έρχεται στο Xbox Series X | S με δωρεάν αναβάθμιση

Published on 25 September 2020 at 10:34

! Η Tripwire Interactive, η Deep Silver και η Blindside Interactive επιβεβαίωσαν ότι το  Maneater έρχεται στο Xbox Series X | S ως δωρεάν αναβάθμιση επόμενης γενιάς στις 10 Νοεμβρίου. (ευχαριστώ Gematsu).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση Xbox Series X θα υποστηρίζει ray tracing, 4K HDR στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και "πλούσια νέα εφέ φωτισμού" και το παιχνίδι θα έχει επίσης μια φυσική έκδοση για την κονσόλα επόμενης γενιάς.

Οι κάτοχοι του Xbox Series S θα επωφεληθούν επίσης από την «καλύτερη ποιότητά γραφικών και το ρυθμό καρέ».

Δείτε τι είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tripwire Interactive John Gibson για τα νέα σε δελτίο τύπου:

«Η ομάδα Tripwire έχει συγκλονιστεί από την υπέροχη υποδοχή που έλαβε το Maneater από τότε που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος και δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους παίκτες να βιώσουν τη συγκίνηση να παίξουν ως θανατηφόρος καρχαρίας σε όλη την ισχυρή δόξα του στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Με την επόμενη γενιά, το Maneater δεν έχει φανεί ποτέ καλύτερο το νερό με ακτίνα  χάρη στο ray tracig και στο 4k 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αλλά οι περιπέτειες δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν σύντομα ακόμη πιο συναρπαστικά νέα για το μέλλον του Maneater. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.