Το επίσημο story τρέιλερ για το The Medium μόλις κυκλοφόρησε

Published on 24 September 2020 at 23:44

Η Bloober Team κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το The Medium. Αυτό το τρέιλερ θα σας δώσει μια ματιά στις σκοτεινές ρίζες του The Maw, της εφιαλτικής οντότητας και του κύριου ανταγωνιστή που εξέφρασε ο Troy Baker. Επιπλέον, το τρέιλερ θα σας δώσει μια πιο προσεκτική ματιά στο Sadness, ένα μυστηριώδες κορίτσι με μάσκα που διαμένει στο εγκαταλελειμμένο Niwa Hotel.

Στο The Medium, οι παίκτες θα ανακαλύψουν ένα σκοτεινό μυστήριο που μόνο ένα μέσο μπορεί να λύσει. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν τον πραγματικό κόσμο και τον πνευματικό κόσμο ταυτόχρονα. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις ψυχικές τους ικανότητες για να λύσουν παζλ που εκτείνονται και στους δύο κόσμους, να αποκαλύψουν βαθιά ενοχλητικά μυστικά. Επιπλέον, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν και θα επιβιώσουν σε συναντήσεις με το The Maw. ένα τέρας που γεννήθηκε από μια ανείπωτη τραγωδία.

Το Medium θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4,. Η Bloober Team επιβεβαίωσε επίσης ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει Ray Tracing σε πραγματικό χρόνο. Το The  Medium έρχεται σε PC και Xbox Series X το Holiday 2020.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.