Το Football Manager 2021 επιστρέφει στο Xbox

Published on 25 September 2020 at 16:32

Πέρασε αρκετός καιρός και το Football Manager 2021 έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Περισσότερο από αυτό, σε μια κίνηση που δεν περίμεναμε το Football Manager 2021 θα επιστρέψει επίσης στο Xbox για πρώτη φορά σε δεκατρία χρόνια, φέρνοντας μια προσαρμοσμένη έκδοση βασισμένη στο Football Manager Touch στο Xbox Series X, S και Xbox One.

Εκτός από την κλασική έκδοση που βγαίνει (PC και Xbox) το Touch Manager θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch και το Football Manager Mobile θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android. Αυτή η εκτεταμένη κυκλοφορία σημαίνει ότι το Football Manager 2021 θα είναι το ευρύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς. Ο Miles Jacobson, διευθυντής στούντιο της Sports Interactive είπε:

 Το Football Manager 2021 είναι μια ιστορική κυκλοφορία για εμάς ως στούντιο. Φέρνουμε το FM σε περισσότερες πλατφόρμες από ποτέ και δίνουμε σε περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να διαχειριστούν τον αγαπημένο τους σύλλογο - είτε πρόκειται για τον υπολογιστή τους, από την άνεση του καναπέ τους είτε από το τηλέφωνο ή το tablet τους.

Το Football Manager, για τον υπολογιστή, θα διατίθεται μέσω του Steam και του Epic Games Store. Το Football Manager Xbox Edition θα είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Store ως ψηφιακός τίτλος Play Anywhere, πράγμα που σημαίνει ότι μια αγορά θα δώσει στους παίκτες πρόσβαση τόσο στις κονσόλες PC όσο και στις κονσόλες Xbox, καθώς θα επιτρέψει τη χρήση του ίδιου αρχείου αποθήκευσης και στις δύο πλατφόρμες. Η έκδοση Touch θα είναι επίσης διαθέσιμη στον υπολογιστή και θα διατίθεται δωρεάν για όσους έχουν αγοράσει το βασικό παιχνίδι και θα πωλούνται ως ξεχωριστή έκδοση για το Nintendo Switch

Όλες αυτές οι εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στις 24 Νοεμβρίου, με τις εκδόσεις iOS και Android του Football Manager Mobile να κυκλοφορήσουν αργότερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.