Το επόμενο παιχνίδι τρόμου της Bloober Team θα είναι φθηνότερο από το αναμενόμενο κατά την κυκλοφορία του.

Published on 28 September 2020 at 20:19

Καθώς η επόμενη γενιά κυκλοφορεί, φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι εκδότες θα αρχίσουν να τιμολογούν τα παιχνίδια τους στα 70 € αντί για τα τυπικά 60€. Η Take-Two Interactive και η Activision έχουν ήδη δεσμευτεί σε αυτήν την τιμή για τις premium κυκλοφορίες τους, ενώ ακόμη και η Sony θα επιμείνει σε αυτήν την υψηλότερη τιμή με τα αποκλειστικά PS5 παιχνίδια.

Αν και σίγουρα φαίνεται ότι τα 70€ θα γίνουν το νέο πρότυπο νωρίτερα και όχι αργότερα, υπάρχουν ακόμα μερικές σημαντικές επερχόμενες κυκλοφορίες που θα είναι στην πραγματικότητα φθηνότερες από το αναμενόμενο. Για παράδειγμα, ο επερχόμενος φιλόδοξος τίτλος τρόμου The Medium της Bloober Team θα κοστίσει 49,99€, όπως αποκαλύπτεται μέσω της επίσημης σελίδας Microsoft Store του παιχνιδιού.

Δεδομένου του γεγονότος ότι το The Medium υποτίθεται ότι είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα της Bloober Team, αλλά με κάποιες πραγματικά ενδιαφέρουσες ιδέες, η φθηνότερη τιμή του είναι μια μάλλον ευχάριστη έκπληξη.

Το Medium θα κυκλοφορήσει αυτήν την περίοδο των διακοπών για Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Το παιχνίδι θα τρέχει σε 4K και 30 FPS στο Xbox Series X. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.