Διέρρευσε ο πλήρης παγκόσμιος χάρτης της Night City

Published on 5 October 2020 at 13:29

Οι θαυμαστές του Cyberpunk 2077 μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με την Night City. Ακολουθεί ένας πλήρης λεπτομερής παγκόσμιος χάρτης της Night City που δίνει μια εκτίμηση για το παγκόσμιο μέγεθος της.

H Night City χωρίζεται σε διάφορες περιοχές, όπως έχουμε καλύψει σε προηγούμενα άρθρα. Ωστόσο, αυτός ο νέος παγκόσμιος χάρτης του Cyberpunk 2077 φαίνεται να δίνει μια πιο λεπτομερή επισκόπηση των διαφόρων δρόμων και περιοχών της Night city. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στους διάφορους δρόμους της Night City, σας καλύπτουμε εδώ.

Αυτός ο νέος φυσικός χάρτης επιβεβαιώνει ότι το Night City του Cyberpunk 2077 θα χωριστεί στις ακόλουθες περιοχές: Watson, City Center, Westbrook, Santo Domingo, Heywood και Pacifica.

Αυτή η διαρροή δημοσιεύτηκε στο Imgur όπως φαίνεται στο reddit που φαίνεται να ανήκει σε μια φυσική έκδοση του παιχνιδιού. Αυτό είναι πιθανό ότι κάποιο πρόσθετο περιεχόμενο μπόνους θα διατεθεί πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Περιλαμβάνει έναν φυσικό παγκόσμιο χάρτη και ένα σύνολο καρτ-ποστάλ.

Το CD Projekt Red πραγματοποίησε επίσης πρόσφατα μια ζωντανή ροή που υπογράμμισε τη ρωσική προσαρμογή του Cyberpunk 2077. Το παιχνίδι επιβεβαιώνεται ότι θα ξεκινήσει στις 19 Νοεμβρίου 2020, ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες ότι ο προγραμματιστής απαιτεί μια υποχρεωτική περίοδο κρίσης στο παιχνίδι για να πληροί την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Παρόλο που το κύριο παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει μικρο συναλλαγές, η CD Projekt Red υπαινίχθηκε ότι ενδέχεται να είναι μέρος του multiplayer κομματιού  το οποίο θα είναι ξεχωριστό από το κύριο παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει αργότερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.