Το Cross-Play του Minecraft Dungeons έρχεται το Νοέμβριο

Published on 6 October 2020 at 11:59

Μετά το λανσάρισμα του Μαΐου, το Minecraft Dungeons της Mojang έχει δει δύο DLC μέχρι στιγμής, δηλαδή το Jungle Awakens και το Creeping Winter. Ωστόσο, ακόμη περισσότερο περιεχόμενο και λειτουργίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε ότι το cross-play μεταξύ των Xbox One, PS4, Nintendo Switch και PC players θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Τον Δεκέμβριο, ένα άλλο πακέτο DLC έρχεται με το Howling Peaks. Μαζί με νέα ορεινά περιβάλλοντα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν νέους εχθρούς, νέα εργαλεία, «τη δύναμη του ίδιου του ανέμου» και πολλά άλλα. Εάν ακολουθήσει το μοτίβο του προηγούμενου DLC, τότε περιμένετε επίσης μια δωρεάν ενημέρωση  (αν και αν κάποιο νέο Hero Pass θα ανακοινωθεί σε κάποιο σημείο ).

Και σε περίπτωση που αυτό είναι αρκετό, υπήρχε ένα teasαρισμα νέου περιεχομένου που έρχεται το 2021. Το εν λόγω περιεχόμενο περιλαμβάνει περιοχές που φαίνονται προφανώς σε ηφαίστεια και υποβρύχια μαζί με άλλες ενδιαφέρουσες τοποθεσίες. Η Mojang σημείωσε ότι υπήρχε ακόμη «δουλειά» σε αυτό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.