Το Cyberpunk 2077 έγινε χρυσό! Η CDPR το επιβεβαιώνει

Published on 5 October 2020 at 14:51

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της CD Projekt Red  Cyberpunk 2077 έγινε επίσημα χρυσό, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι τώρα έτοιμο για μαζική εκτύπωση και διανομή.
Το Cyberpunk 2077 είναι τώρα έτοιμο για μαζική παραγωγή. Ο προγραμματιστής, CD Projekt Red ανακοίνωσε επίσημα ότι το παιχνίδι έχει γίνει χρυσό, πράγμα που σημαίνει ότι έχει εγκριθεί για κυκλοφορία και η πρώτη του έτοιμη για κυκλοφορία έκδοση έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Το πολυαναμενόμενο RPG από τους δημιουργούς The Witcher πρόκειται τώρα να εκτυπωθεί σε δίσκους, να τοποθετηθεί σε καταστήματα και να διανεμηθεί σε εμπόρους λιανικής. Η μαζική παραγωγή φυσικών αντιγράφων αναμένεται τώρα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η CD Projekt Red θα συνεχίσει να εργάζεται στο παιχνίδι, ακόμη και αν έχουν πλέον μια έκδοση έτοιμη για κυκλοφορία. Όλα όσα θα διορθώσουν οι devs από τώρα και στο εξής θα είναι διαθέσιμο σαν day one patch τα οποία συνήθως έρχονται για ναι  διορθώσουν σφάλματα, βελτιστοποίηση και τροποποιήσεις. Ωστόσο, αυτό είναι σίγουρα ένα τεράστιο βήμα προς την τελική έκδοση.

Συνολικά, μετά από μια μακρά αναμονή, φαίνεται ότι το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί επιτέλους και απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε να βουτήξουμε σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο που δημιούργησε η CDPR με τον Mike Pondsmith. Ο Νοέμβριος δεν μπορει να έρθει νωρίτερα;;;;.

Το Cyberpunk 2077 φτάνει επίσημα στα ράφια στις 19 Νοεμβρίου 2020, για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.