Το Outriders καθυστερεί έως τον Φεβρουάριο του 2021. Επιβεβαιώθηκε το Cross-Play

Published on 12 October 2020 at 07:33

Το Outriders είχε προγραμματισθεί για κυκλοφορία της γιορτές του 2020, αφού προωθήθηκε από το αρχικό παράθυρο του καλοκαιριού 2020, αλλά φαίνεται ότι το παιχνίδι θα καθυστερήσει και πάλι. Η Square Enix επιβεβαίωσε με ένα νέο τρέιλερ ότι το Outriders θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2021  όπως είχαμε δει σε μια πρόσφατη λίστα στο Steam.

Σε μια ενημέρωση ιστολογίου, ο διευθυντής της κοινότητας Outriders Toby Palm λέει ότι ο COVID-19 έχει επηρεάσει, όπως και πολλά άλλα στούντιο και παιχνίδια όπως και την People Can Fly. Ενώ ο πυρήνας του περιεχομένου είναι "σχεδόν" πλήρης, ο Palm λέει ότι οι δοκιμές παιχνιδιών "χτυπήθηκαν" πολύ πιο σκληρά λόγω των απαιτήσεων από το σπίτι από άλλες πτυχές της ανάπτυξης.

«Ήταν η πλήρης πρόθεσή μας να σας παραδώσουμε το Outriders μέσα στην περίοδο των διακοπών 2020», έγραψε ο Palm. «Το COVID-19 έχει επηρεάσει σίγουρα τις δραστηριότητές μας τους τελευταίους μήνες, αλλά όλες οι ομάδες έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Ενώ το βασικό παιχνίδι βρίσκεται τώρα σε μια σχεδόν ολοκληρωμένη κατάσταση, οι δοκιμαστικές λειτουργίες μας δυστυχώς ήταν οι πιο επηρεασμένες από την αναδιάρθρωση της διαδικασίας-εργασίας που προκλήθηκε από το Covid 19. Για το σκοπό αυτό, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να το διορθώσουμε και να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία του Outriders θα είναι τόσο ομαλή και χωρίς προβλήματα όσο μπορεί να είναι όταν ξεκινήσουμε. Είναι ύψιστη προτεραιότητά μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη και πληρέστερη εμπειρία Outriders, με κάθε κόστος. "

Όταν κυκλοφορήσει το Outriders τον Φεβρουάριο, θα είναι διαθέσιμο σε PS5, Xbox Series X / S, PS4, Xbox One, PC και Stadia.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.