Ανακοινώθηκαν οι αναλύσεις του The Falconeer για Xbox Series X|S

Published on 9 October 2020 at 21:20

Το Falconeer υπόσχεται να παραδώσει ότι μοιάζει με έναν μοναδικό και οπτικά εντυπωσιακό τίτλο ανοιχτού κόσμου. Θα είναι επίσης ένας τίτλος κυκλοφορίας για την επόμενη γενιά του Xbox και σίγουρα φαίνεται ότι ο προγραμματιστής Tomas Sala θέλει να αξιοποιήσει το νέο υλικό για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Πρόσφατα, μεταβαίνοντας στο Twitter, ο Sala αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το ρυθμό καρέ και τις αναλύσεις του Falconeer στο Native και Performance Modes του παιχνιδιού τόσο στο Xbox Series X όσο και στο Xbox Series S. Σε Native Mode, το Falcooner θα τρέχει σε 4K και 60 FPS στο Xbox Series X, και 1800p και 60 FPS στο Series S. Εν τω μεταξύ, σε λειτουργία Performance, θα στοχεύει 1800p και 120 FPS στο Xbox Series X, και 1080p και 120 FPS στο Series S.

Σε ένα ξεχωριστό tweet o Sala επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα τρέχει σε σταθερή (ανάλυση) 1800p και 120 FPS στο Xbox One X επιβεβαιωμένο. Ο ρυθμός καρέ και οι αναλύσεις στόχου για την έκδοση Xbox One του παιχνιδιού δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά νωρίτερα φέτος, o Sala μας είπε ότι το παιχνίδι θα στοχεύσει 60 FPS ακόμη και στο αρχικό Xbox One.

Το Falconeer κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου για Xbox Series X / S, Xbox One και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.