Το Song Of Horror καθυστέρει έως το 2021 για το PS4 και το Xbox One

Published on 12 October 2020 at 18:42

Ο εκδότης Raiser Games και ο προγραμματιστής Protocol Games ανακοίνωσαν ότι το παιχνίδι τρόμου επιβίωσης Song of Horror θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One αργότερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί.

Αφού συζητήθηκε για μία κυκλοφορία στις 29 Οκτωβρίου 2020, τελικά η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή το πρώτο τρίμηνο του 2021. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι προγραμματιστές θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Όπως και στον υπολογιστή, το Song of Horror θα πρέπει να προσφέρει μια δυναμική εμπειρία τρόμου στις κονσόλες. Ως ανταγωνιστής εμφανίζεται «The Presence» , η οποία ελέγχεται από την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι ότι το "The Presence" προσαρμόζεται δυναμικά στην προσέγγισή σας.

Το επίκεντρο του Song of Horror είναι στον χαρακτήρα Daniel Noyer, τον οποίο σπάνια παίζετε. Επειδή ο τίτλος του τρόμου εκτείνεται σε πολλά κεφάλαια, τα οποία χωρίζονται σε διαφορετικές τοποθεσίες και σας φέρνουν πιο κοντά στην πηγή του μυστηρίου. Οι άλλοι χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν συνδέονται με τον Daniel Noyer με διαφορετικούς τρόπους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.