Το Fallout 4 τρέχει με διπλάσιο ρυθμό καρέ στο Xbox Series X | S

Published on 15 October 2020 at 19:03

Η Microsoft επισήμανε τον Μάιο ότι εργάζεται σε «νέες κατηγορίες καινοτομιών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας διπλασιασμού του ρυθμού καρέ ενός επιλεγμένου συνόλου τίτλων» με backwards compatibility στο Xbox Series X | S και το πρώτο από αυτά τα παιχνίδια είναι το Bethesda's Fallout 4.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, το παιχνίδι τρέχει τώρα στα 60fps τόσο στο Xbox Series X όσο και στο Xbox Series S, το οποίο είναι μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το μέγιστο ρυθμό καρέ 30fps στην έκδοση Xbox One X.

"Αν και δεν ισχύει για πολλούς τίτλους λόγω της αρχικής φυσικής ή των animation του παιχνιδιού, αυτές οι νέες τεχνικές που έχει αναπτύξει η ομάδα μπορούν να ωθήσουν τις μηχανές παιχνιδιών να αποδώσουν γρηγορότερα για μια ομαλή εμπειρία πέρα ​​από αυτήν που θα μπορούσε να έχει παραδώσει το αρχικό παιχνίδι λόγω των δυνατοτήτων του υλικόy. Το framerate Fallout 4  διπλασιάζεται αποτελεσματικά από 30fps σε 60fps στο Xbox Series S, προσφέροντας έναν νέο τρόπο διατήρησης και απόλαυσης αυτού του θρυλικού τίτλου. "

Αυτό θα ισχύει μόνο για επιλεγμένα παιχνίδια, φυσικά, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των backwards compatibility τίτλων θα επωφεληθούν επίσης από το Auto HDR, το 16x ανισότροπο φιλτράρισμα και τους πολύ ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και οι πρώτες προεπισκοπήσεις έχουν σημειώσει τον τρόπο με τον οποίο ορισμένα παιχνίδια  λειτουργούν πολύ καλύτερα το Xbox Series X χωρίς καμία βελτιστοποίηση επίσης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.