Νέα βίντεο από Gears 5 & Gears Tactics στο Xbox Series X. 120 FPS και 4K ανάλυση.

Published on 16 October 2020 at 16:30

Νέα βίντεο από Gears 5 και Gears Tactics για το Xbox Series X έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο  δείχνοντας πώς λειτουργούν τα δύο παιχνίδια στη νέα κονσόλα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Τα νέα βίντεο τα έχει ανεβάσει ο Clubic στο YouTube και παρουσιάζει μερικές σημαντικές διαφορές και για τα δύο παιχνίδια.
Αυτό που δεν μπορούν να εμφανιστούν τα νέα βίντεο Gears 5 και Gears Tactics αυτήν τη στιγμή είναι τα παιχνίδια που τρέχουν σε ρυθμούς καρέ υψηλότερους από 60 FPS, αλλά φαίνεται ότι η κονσόλα θα το προσφέρει. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την Ars Technica, το Gears 5 στο Xbox Series X τρέχει υπέροχα στα 120 FPS όσο και σε έναν υπολογιστή υψηλών προδιαγραφών που είναι πολύ εντυπωσιακός, λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγο κοστίζει η νέα κονσόλα σε σύγκριση με έναν ισχυρό υπολογιστή.

Τα Gears 5 και Gears Tactics συγκαταλέγονται μεταξύ των βελτιστοποιημένων τίτλων Xbox Series X μαζί με πολλούς άλλους τίτλους υψηλού προφίλ, όπως Assassin's Creed Valhalla, Borderlands 3, Forse Horizon, Sea of ​​Thieves και πολλοί άλλοι. Τα δύο παιχνίδια είναι προς το παρόν διαθέσιμα για PC και Xbox One.Νjoy It!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.