Τώρα το PUBG θα τρέχει στα 60FPS στο Xbox One X

Published on 21 October 2020 at 21:39

Ακόμα κι αν έχει βελτιωθεί για το Xbox One X, το δημοφιλές Battle Royale Player Unknown's Battlegrounds ειχε υποστήριξη στα 30FPS  ... μέχρι τώρα.

Με την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης ( 9.1 ) για την κονσόλα, ο προγραμματιστής του παιχνιδιού επιβεβαίωσε ότι το πήγε στα 60FPS στο Xbox One X, αν και μόνο σε ανάλυση 1080p προς το παρόν.

"Τώρα εχόυμε  60 FPS αλλά η ανάλυση της οθόνης θα ρυθμιστεί σε 1920 x 1080 για αύξηση των καρέ. Η νέα προτεραιότητα Framerate είναι διαθέσιμη στο Xbox One X και στο PlayStation 4 Pro και ερευνούμε τρόπους για να φέρουμε αυτήν την ρύθμιση  και σε άλλες συσκευές-κονσόλες. "

Θα βρείτε την επιλογή να το ενεργοποιήσετε στο μενού ρυθμίσεων για το παιχνίδι (ευχαριστώ GamesRadar) και οι πρώτες αναφορές έχουν δείξει ότι λειτουργεί ομαλά, αλλά μερικές φορές  φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στην οθόνη (screen tearing).

Δεδομένου ότι το Xbox Series X χρησιμοποιεί επίσης τις εκδόσεις παιχνιδιών Xbox One X για συμβατότητα προς τα πίσω, αυτή η λειτουργία 60FPS ελπίζουμε να αποδώσει ακόμη καλύτερα στη νέα κονσόλα όταν φτάσει αυτόν τον Νοέμβριο..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.