Ο λογαριασμός Twitter της Double Fine αποκαλύπτει μια νέα ανατριχιαστική περιοχή από το επερχόμενο Psychonauts 2

Published on 22 October 2020 at 11:42

Εκτός από τις καθυστερήσεις, η Double Fine Productions ήταν πολύ ήσυχη σχετικά με το τι να περιμένουμε από την επερχόμενη συνέχεια της επιτυχίας του στο 2005, Psychonauts 2. Ενώ το παιχνίδι είχε μεγάλο αριθμό τεχνικών εμποδίων, το παιχνίδι έχασε τον εκδότη Starbreeze Studios και βρήκε νέο στα Xbox Games Studios μετά την εξαγορά της εταιρείας από τη Microsoft, μόνο δύο μεγάλα τρέιλερ έχουν κυκλοφορήσει για το Psychonauts 2 από την ανακοίνωσή του. Τώρα,η Double Fine αποκάλυψε ότι ένα από τα επίπεδα του Psychonauts 2 θα διαθέτει μια τρομακτική περιστρεφόμενη σήραγγα δοντιών.

Η Double Fine η οποία τον μήνα Οκτώβριο, γιορτάζει όχι μόνο την 20η επέτειό του, αλλά και επετείους για πολλά από τα παιχνίδια της, όπως το Brutal Legend και το Costume Quest. Το στούντιο γιορτάζει επίσης την απελευθέρωση του 20ου επετείου του βιβλίου τέχνης "20 Double Fine Years", το οποίο ώθησε την ομάδα να κυκλοφορήσει δημοσίως κάποια concept art για το Psychonauts 2. Αφού οι θαυμαστές ζήτησαν από τον λογαριασμό Twitter του στούντιο να παρουσιάσει έναν ανατριχιαστικό κόσμο από το παιχνίδι, μοιράστηκε την εικόνα του Raz που οδηγούσε το Thought Bubble του μέσα από μια σήραγγα από ούλα και δόντια.

 

Για να προσθέσετε κάποια εικόνα, φαίνεται πολύ πιθανό ότι το επίπεδο στο οποίο βασίζεται αυτό το έργο τέχνης πραγματοποιείται στην αρχή του Psychonauts 2, στο μυαλό του Dr. Caligosto Loboto, του κακού και των δύο αρχικών Ψυχοναύτων και της εικονικής πραγματικότητας , Ψυχοναύτες στο Rhombus of Ruin. Ο Loboto είναι ένας ταλαιπωρημένος πρώην οδοντίατρος που λομποτίστηκε ως παιδί και ήταν υπεύθυνος για την απαγωγή των Whispering Rocks PSI Cadets πριν από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού, ο Loboto δείχνει μια τρελή εμμονή με τα δόντια, η οποία αργότερα μετατρέπεται σε μια ακόμη πιο τρελή εμμονή με τους εγκεφάλους.

Τα παιχνίδια Psychonauts δεν ήταν ποτέ ξένα με τέτοιες παράξενες εικόνες και ώριμα θέματα, όπως θα γνωρίζουν πολλοί οπαδοί των παιχνιδιών του Tim Schafer. Ένα από τα πιο διαβόητα παρασκήνια του παιχνιδιού του Psychonauts Agent Milla Vodello, η οποία χρονολογεί το παρελθόν της να έχει ένα ορφανοτροφείο που κάηκε τραγικά, τα ψυχολογικά αποτελέσματα των οποίων εκδηλώνονται ως παίκτης που μπορούν να ακούσουν τις κραυγές των παιδιών κατά τη διάρκεια του επιπέδου που βρίσκεται μέσα το κεφάλι της.

Το Psychonauts 2 ανακοινώθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2015, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Double Fine Productions, Tim Schafer, ότι το παιχνίδι θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Fig. Στις αρχές του 2016, το Psychonauts 2 είχε συγκεντρώσει σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια σε crowdfunding, ξεπερνώντας τα $ 3,3 εκατομμύρια. Τον Φεβρουάριο του 2017, η Double Fine κυκλοφόρησε τους Psychonauts στο Rhombus of Ruin για το PlayStation VR, ένα spin-off που λειτούργησε ως γέφυρα ανάμεσα στην ιστορία του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού. Αφού έχασε τον εκδότη του  Starbreeze Studios, το 2019 και για καθυστέρηση άνω των τριών ετών, το Psychonauts 2 αναμένεται να δημοσιευτεί από τα Xbox Games Studios το 2021.

Το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Xbox Series X / S το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.