Το Killer Instinct είναι πλέον συμβατό στο Xbox Series X | S

Published on 23 October 2020 at 19:51

Με την επόμενη γενιά του Xbox στον ορίζοντα, πολλά παιχνίδια ης Microsoft θα λαμβάνουν ενημερώσεις  backwards compatibility. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, για παράδειγμα, ακούσαμε πώς το Halo: Η Master Chief Collection θα είχε μια ειδική αναβάθμιση που επιτρέπει 120fps και 4K, και τώρα κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το Killer Instinct.

Ο επίσημος ιστότοπος του παιχνιδιού καθιστά πολύ σαφές ότι η ενημερωμένη έκδοση κώδικα 3.9.13.0 (έρχεται στα 3.4 GB) καθιστά το παιχνίδι θα είναι "πλήρως" συμβατό προς τα πίσω, αλλά σε αντίθεση με το Halo, δεν υπάρχουν αλλαγές στην απόδοση κοινώς  είναι το ίδιο παιχνίδι έτοιμο για το επόμενη γενιά .

Όσοι παίζουν Killer Instinct στην κονσόλα μπορούν να περιμένουν μια μεγάλη ενημέρωση - περίπου 3,4 GB . Αυτή η ενημέρωση κώδικα περιέχει μερικές τροποποιήσεις που επιτρέπουν στο Killer Instinct να είναι πλήρως συμβατό ( backwards compatibility) στο Xbox Series X | S.

Η σημερινή ενημέρωση κώδικα δεν περιέχει κανένα νέο περιεχόμενο και καμία αλλαγή στην απόδοση. Επιτρέπει απλώς το ίδιο Killer Instinct που γνωρίζετε και λατρεύετε να το απολαύσετε σε κονσόλες Xbox επόμενης γενιάς.

Είναι τουλάχιστον ωραίο να γνωρίζουμε ότι η σειρά Killer Instinct δεν έχει ξεχαστεί εντελώς. Αν και είναι μία από τις δημιουργίες της Rare, η τελευταία καταχώρηση σε αυτήν τη μακρά σειρά  αναπτύχθηκε από τον Αμερικανό προγραμματιστή Double Helix Games. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, από την ενημέρωση για το Xbox One X του παιχνιδιού 2017, το Killer Instinct τρέχει στα 60fps και  4K.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.