Το Xbox Series FPS Bright Memory 1.0 είναι ένας πολύ προσιτός τίτλος αγοράς.

Published on 2 November 2020 at 11:18

Μεταξύ των πολλών παιχνιδιών που κατευθύνονται προς το Xbox Series X και το Xbox Series S την ημέρα κυκλοφορίας, την 10η Νοεμβρίου είναι το Bright Memory 1.0, το οποίο περιγράφεται ως "μια γρήγορη σύντηξη του FPS και των ειδών δράσης"

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε  στο Steam πέρυσι, το οποίο δημιουργήθηκε από το one-man development studio FYQD χρησιμοποιώντας την Unreal Engine, και επί του παρόντος κατέχει βαθμολογία "Very Positive" στην πλατφόρμα.

Ίσως σας ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο να μάθετε ότι μπορείτε να προπαραγγείλετε το παιχνίδι με μόλις 7,99 € στο Microsoft Store, κάτι που σίγουρα φαίνεται λογικό για τον τίτλο της επόμενης γενιάς!

Λοιπόν, γιατί έτσι η χαμηλή τιμή; Τελικά, το Bright Memory 1.0 μοιάζει περισσότερο με demo παρά με ένα πλήρες παιχνίδι, χρειάζεται περίπου μια ώρα για να ολοκληρωθεί(σύμφωνα με το How Long to Beat).

Μια πιο εκτεταμένη έκδοση που ονομάζεται Bright Memory: Infinite βρίσκεται σε εξέλιξη για το Xbox Series X / S, αλλά αυτό το παιχνίδι προωθήθηκε πρόσφατα το 2021, οπότε το Bright Memory 1.0 κυκλοφόρησε για να παρασύρει τους θαυμαστές στο μεταξύ.

Μην περιμένετε πάρα πολλά από αυτό σε σχέση με την διαρκεια του. Αλλά αν ψάχνετε για έναν φτηνό τίτλο για το Series X|Sκαι έναν αξιόπιστο shooter πρώτου προσώπου για να απολαύσετε την ημέρα κυκλοφορίας, αυτό μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.