Το Ori and the Will of the Wisps στο Xbox Series X Renders στα 6K και Supersamples Down σε 4K

Published on 5 November 2020 at 06:52

Το Ori and the Will of the Wisps θα είναι ένας από τους πολλούς τίτλους Xbox One του πρώτου μέρους που θα βελτιωθούν στις κυκλοφορίες επόμενης γενιάς, όταν το Xbox Series X και το Xbox Series S θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου. Έχει επιβεβαιωθεί προηγουμένως ότι  θα τρέχει στα 4K και 120 FPS στο πρώτο, αλλά φαίνεται ότι η πλήρης ιστορία είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Λαμβάνοντας μέρος στο ResetEra, ο σκηνοθέτης Thomas Mahler του Ori και ο Will of the Wisps αποκάλυψε ότι το παιχνίδι αποδίδεται εσωτερικά σε ανάλυση 6K και στη συνέχεια με supersample το κάνει ανάλυση 4K. Σύμφωνα με τον Mahler, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται δεν είναι συγκρίσιμο με οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί.

«Το Will of the Wisps στο Xbox Series X έχει μια λειτουργία όπου το παιχνίδι αποδίδεται εσωτερικά σε ανάλυση 6k και με supersample έως  4k», έγραψε. "Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι συγκρίσιμο από την άποψη της ποιότητας εικόνας για κάποιο χρονικό διάστημα."

Αυτό αφήνει το ερώτημα για το πώς θα φαίνεται το παιχνίδι στο Xbox Series S, αλλά ελπίζουμε ότι ο ρυθμός καρέ στην πιο αδύναμη κονσόλα θα συνεχίσει να είναι 120 FPS. Για ένα παιχνίδι όπως αυτό, αυτό το είδος του ρυθμού καρέ μπορεί να είναι μια σημαντική ώθηση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.