Το Fast Travel στο The Witcher 3 είναι απίστευτα γρήγορο στο Xbox Series X

Published on 4 November 2020 at 07:34

Το Witcher 3: Wild Hunt είναι ένα από τα καθοριστικά παιχνίδια αυτής της γενιάς, αλλά όπως τα περισσότερα RPG ανοιχτού κόσμου αυτής της ποικιλίας, οι χρόνοι φόρτωσης δεν είναι οι καλύτεροι. Ευτυχώς, στο Xbox Series X, οι χρόνοι φόρτωσης βελτιώθηκαν δραστικά χάρη στο SSD του συστήματος. Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν υπάρχουν καθόλου οθόνες φόρτωσης! Το Witcher 3 είναι ένα παράδειγμα αυτού - με χρόνους φόρτωσης τόσο γρήγορα που δεν θα βλέπετε καν οθόνη φόρτωσης πότε χρησιμοποιείτε γρήγορο ταξίδι.

Το παρακάτω παράδειγμα είναι ευγενική προσφορά του καναλιού YouTube, rubhen925, που διευκρινίζει τι ακριβώς εμφανίζεται:

"This is some gameplay of The Witcher 3: Wild Hunt on the Xbox Series X. This is the Xbox One version of the game played on the Series X."

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε  μια νέα έκδοση του παιχνιδιού, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας. Όταν φτάσει, θα περιλαμβάνει διάφορες οπτικές και τεχνικές βελτιώσεις - συμπεριλαμβανομένης του ray tracing και ακόμη πιο γρήγορων χρόνων φόρτωσης, μαζί με επεκτάσεις και επιπλέον περιεχόμενο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.