Η Epic Games αποκαλύπτει τις βελτιώσεις για το Fortnite στο Xbox Series X | S

Published on 5 November 2020 at 00:05

Το εξαιρετικά δημοφιλές free-to-play παιχνίδι Fortnite είναι ένα από τα παιχνίδια που «Βελτιστοποιήθηκαν για το Xbox Series X | S» κατά την κυκλοφορία του και η Epic Games έχει πλέον αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από την επόμενη έκδοση.

Στο Xbox Series X, μπορείτε να προσβλέπετε σε ανάλυση 4K με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ Dynamic Visuals και Physics θα προσφέρουν έναν πιο δυναμικό και διαδραστικό κόσμο με γρασίδι και δέντρα που ανταποκρίνονται σε εκρήξεις, βελτιωμένες προσομοιώσεις υγρών και ολοκαίνουργια εφέ .

Το Xbox Series S χαμηλότερου κόστους παίρνει "το μεγαλύτερο μέρος" αυτών των οπτικών βελτιώσεων, αλλά θα λειτουργεί σε ανάλυση 1080p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο αντί για το 4K που υποστηρίζεται από το Xbox Series X.

Χάρη στη βελτιωμένη απόδοση φόρτωσης, θα μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε αγώνες γρηγορότερα από ποτέ, και η τοπική αναπαραγωγή σε χωριστές οθόνες θα υποστηρίζει πλέον 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο ως στάνταρ και στα δύο συστήματα.

Φυσικά, θα μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από το crossplay στο Xbox Series X | S και τα cosmetics και η εξέλιξη θα μεταφερθούν απρόσκοπτα από το Xbox One, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε κανένα από αυτά τα πολύτιμα skins!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.