Πώς το Xbox γίνεται πιο προσβάσιμο και πιο οικονομικά διαθέσιμο ως μάρκα

Published on 28 November 2020 at 21:36

Η προσβασιμότητα στα παιχνίδια είναι μια δύσκολη μάχη, αλλά οι άνθρωποι στη Microsoft έχουν ηγετικό ρόλο με αυτήν την πρωτοβουλία με αποτελεσματικό και ισχυρό τρόπο. Μέσω του  adaptive controller στις βελτιώσεις ανάπτυξης, η Team Green έχει θετικά κύματα ως προς το πώς εμείς, ως βιομηχανία και κοινότητα, μπορούμε να διαθέσουμε τα παιχνίδια για όλους.

Ο Διευθυντής Προγράμματος Προσβασιμότητας Gaming της Microsoft, Brannon Zahand μίλησε, για να μάθουμε πώς η προσβασιμότητα από την άποψη των παιχνιδιών επηρέασε τον ίδιο τον σχεδιασμό των Xbox Series X και S, εκτός από αυτό που πρέπει να κάνει ο κλάδος στη συνέχεια για να διασφαλίσει ότι η εφησυχασμός δεν θα σταματήσει.

Είναι ένα μικρό κομμάτι της συνολικής σχεδίασης, αλλά νομίζω ότι οι απτικοί δείκτες μας στο πίσω μέρος της κονσόλας είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της πρόθεσης και της συμμετοχής στο σχεδιασμό. Είτε είστε χρήστης που έχει χαμηλή ή καθόλου όραση, είτε απλά κάποιος σαν εμένα που έχει την κονσόλα του σε μια θέση όπου καθιστά δύσκολη την πρόσβαση στο πίσω μέρος της συσκευής, αυτά τα χτυπήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο καλώδιο πηγαίνει. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η λαβή με υφή που θα βρείτε στα νέα controller κάτι που βοηθά τους παίκτες εάν έχουν μια λεπτή κινητική αναπηρία που καθιστά δυσκολότερο να κρατήσει το κράτημα στον ελεγκτή ή απλώς τείνει να πάρει ιδρωμένα χέρια κατά τη διάρκεια ενός θερμού αγώνα.

Νομίζω ότι η συσκευασία είναι κάτι που οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένο, αλλά εάν στέλνετε ένα προϊόν που προορίζεται για χρήση από όλους σε ένα κουτί που είναι δύσκολο να ανοίξει, δεν έχει πραγματικά νόημα. Η έμπνευση για τη συσκευασία Xbox Series X | S εμπνεύστηκε από τη συσκευασία για το Xbox Adaptive Controller - στόχος μας ήταν να διασφαλίσουμε ότι η συσκευασία θα ήταν προσβάσιμη και περιεκτική σε ολόκληρη την κοινότητα. Είναι απλώς πιο εύκολο για όλους να ανοίξουν, και όποιος πάλεψε ποτέ με συρραπτικά κουτιά και παχιά ταινία συσκευασίας θα το εκτιμήσει.

Νομίζω ότι πραγματικά μιλάει για τον τελικό μας στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να παίξουν πού με ποιον και τι θέλουν. Υπάρχει βασικά μια επιλογή για κάθε παίκτη: μια επιλογή από κονσόλες, σε διαφορετικά σημεία τιμών, καθώς και πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια με Xbox Game Pass σε κονσόλες, υπολογιστές και κινητές συσκευές Android. Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας την κονσόλα ή να αποκτήσετε μία μέσω του Xbox All Access για μηνιαία συνδρομή.

Όσον αφορά πράγματα όπως η backwards compatibility αυτήν η ομαλή και χωρίς τριβή εμπειρία και δίνει στους ανθρώπους την ελευθερία επιλογής. Ό, τι κάνουμε είναι να βάλουμε τον παίκτη στο κέντρο. Σκέφτομαι τα σενάρια, όπως εάν μια ομάδα φίλων θέλει να παίξει ένα παιχνίδι μαζί, αλλά ένας παίκτης δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να το αγοράσει επειδή δεν πωλούνται εντελώς ή ανησυχεί ότι η αναπηρία του μπορεί να τους εμποδίσει να είναι σε θέση να παίξουνε. Με το Xbox Game Pass, ο κίνδυνος έχει χαθεί ... έχετε μια απίστευτη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε ποια ταιριάζουν στο στυλ και τις ανάγκες του παιχνιδιού σας.

Το πνεύμα αυτών των εμπειριών, όπου είναι απλώς πιο εύκολο και πιο προσιτό και πιο διασκεδαστικό, είναι αυτό που θέλουμε να παρέχουμε με κάθε νέο προϊόν, δυνατότητα, υπηρεσία κ.λπ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.