Το Skin Klassic του Mortal Kombat 11 επιτρέπει στους παίκτες να ξαναζήσουν την ταινία του 1995.

Published on 30 November 2020 at 08:21

Το 1995, το Mortal Kombat είναι ίσως η καλύτερη ταινία βιντεοπαιχνιδιών ποτέ (κατά την ταπεινή γνώμη μου). Τα Netherrealm Studios αναγνωρίζουν σαφώς αυτό το αντικειμενικό γεγονός και κυκλοφόρησαν ένα πακέτο από Skins από την ταινία για να γιορτάσουν το μεγαλείο της. Oι παίκτες του Mortal Kombat 11 μπορούν να ροκάρουν με τα γυαλιά ηλίου των  500$ του Johnny Cage και να απολαύσουν και τον  Raiden (Christopher Lambert).

Το πακέτο Klassic MK Movie Skin όχι μόνο δίνει στους Sonya Blade, Johnny Cage και Raiden τα κινηματογραφικά τους ρούχα, αλλά μάλιστα αγκαλιάζουν τις ομοιότητες και τις φωνές των ηθοποιών (Bridgette Wilson, Linden Ashby και Christopher Lambert, αντίστοιχα). Παρόλο που είναι απογοητευτικό να χάσετε το Liu Kang του Robin Shou, αυτό το πακέτο λειτουργεί ως εξαιρετικό συμπλήρωμα του Shang Tsung του Cary-Hiroyuki Tagawa, ο οποίος χρησίμευσε ως κεντρικός χαρακτήρας του Dlc του Campaign του Aftermath. Είναι μια υπέροχη ιδέα που κατά κάποιον τρόπο δεν είχε συμβεί στο παρελθόν και θα ήθελα να δω αυτή την τάση να συνεχίζεται με την Kitana, Kano κτλπ. Το μόνο που μένει τώρα είναι να εισάγουμε επιτέλους το εμβληματικό τραγούδι της ταινίας στο παιχνίδι. Ενώ προσπαθείτε μάταια να τραβήξετε αυτό το τραγούδι από το μυαλό σας, μπορείτε να κατεβάσετε το Klassic MK Movie Skin Pack τώρα για 5,99€.
Η επερχόμενη reboot ταινία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, σημείωσε μεγάλη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας. Εν τω μεταξύ, το Mortal Kombat 11 έκανε πρόσφατα τη μετάβαση στο PlayStation 5 και το Xbox Series X / S μέσω της Ultimate Edition. Το πακέτο catch-all περιέχει όλο το περιεχόμενο DLC του παιχνιδιού, την επέκταση Aftermath και τρεις νέους χαρακτήρες: Rain, Rambo και το Mileena που ζητήθηκε πολύ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.