Το Xbox Series X χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια σε λειτουργία 'Instant On'

Published on 5 December 2020 at 08:07

Η λειτουργία Instant On του Xbox Series X σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με λειτουργίες όπως το Remote Play και για ολονύχτιες λήψεις, αλλά υπάρχει ένα σαφές μειονέκτημα - καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από το να απενεργοποιήσετε εντελώς την κονσόλα.

Πριν από λίγες μέρες, μια αναφορά που δημιουργήθηκε από τον AndresVPN στο Xbox Series X Reddit είχε προτείνει ότι η κονσόλα χρησιμοποιεί 25-28 watt ενέργειας όταν απενεργοποιήθηκε σε κατάσταση "Instant On", αλλά μετά την πρόσφατη Ενημέρωση συστήματος Νοεμβρίου 2020, φαίνεται ότι η χρήση ενέργειας έχει βελτιστοποιηθεί σημαντικά.

Δείτε τι είπε ο AndresVPN μετά από τις πρόσφατες δοκιμές τους:

OFF (Eco mode): 0.5W

Instant-On pre update: 25-28W

Instant-On with latest update: 10.4~10.9W*

...

Now, while on this mode if I start a download via the Xbox app it goes like this:

The fan is still off and power is: 28.5W

The whole download completed with the fan off!

Absolutely loving the this new numbers!"

Ο Redditer συνέχισε να σημειώνει ότι η χρήση ενέργειας "Instant On" ενώ η κονσόλα είναι απενεργοποιημένη μπορεί να κυμαίνεται βάσει ορισμένων παραγόντων - εάν ένα παιχνίδι παραμείνει σε κατάσταση αναμονής, μπορεί προφανώς να τρέχει έως και 16-17 watt, για παράδειγμα.

Φυσικά, πρόκειται απλώς για μια αναφορά που δημιουργήθηκε από θαυμαστές, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο για μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση, αλλά αυτό είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ματιά στο πώς καταναλώνει ενέργεια το Xbox Series X μετά την πρόσφατη ενημέρωση του Νοεμβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.