Η Konami παρουσιάζει το eFootball PES 2021 Lite, δωρεάν για κατέβασμα στο Xbox

Published on 7 December 2020 at 13:56

Η Konami παρουσίασε την τελευταία * δωρεάν * έκδοση της σειράς Pro Evolution Soccer με τη μορφή eFootball PES 2021 Lite, η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη στις κονσόλες Xbox από σήμερα.

Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού δίνει σε όλους τους παίκτες πλήρη πρόσβαση στη λειτουργία myClub στυλ Ultimate Team, μαζί με μια σειρά από άλλες δυνατότητες, όπως τοπικούς αγώνες εναντίον του υπολογιστή, λειτουργία Matchday, λειτουργία προπόνησης και άλλα.

Η πρόοδός σας στη λειτουργία myClub θα μεταφερθεί επίσης στο πλήρες παιχνίδι εάν αποφασίσετε να το αγοράσετε (ή θα προστεθεί στο Xbox Game Pass), οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια προόδου κατά τη δημιουργία της ομάδας των ονείρων σας.

"Το PES 2021 LITE παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της λειτουργίας myClub, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα  που ταιριάζει στο προσωπικό τους στυλ παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να προπονήσουν τους πρωταγωνιστές τους σε σούπερ σταρ ή να υπογράψουν τους Legends και άλλους ισχυρούς ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν στον διαγωνισμό. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.