Η Microsoft ενισχύει κυριολεκτικά τα όνειρα των παικτών για να δημιουργήσει παράξενη και υπέροχη τέχνη.

Published on 7 December 2020 at 17:24

Η Microsoft έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Power Your Dreams» λίγο, καθώς ένα νέο βίντεο πειραματίστηκε με τα όνειρα των κατόχων Xbox Series X μετά το χρόνο τους στην κονσόλα.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία ονείρων, η εταιρεία πραγματοποίησε διαυγή πειράματα ονειρικής για να παρακολουθεί τα όνειρα των παικτών αφού είχαν περάσει χρόνο με το Xbox Series X. Τα αποτελέσματα ήταν ενδιαφέροντα.

Συνεργαζόμενοι με γνωστούς δημιουργούς όπως η Taika Waititi (σκηνοθέτης του Thor Ragnarok) , αυτά τα θεατρικά όνειρα έγιναν πραγματικότητα μέσω μιας σειράς ταινιών μικρού μήκους,  γνωστής ως Lucid Odyssey,to οποίo δείχνει τον Master Chief να περιστρέφει δαχτυλίδια Halo όπως δίσκους και να σηκώνει το κράνος του και να δείχνει ότι είναι πραγματικά μια γάτα. 

Άλλοι δημιουργοί έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ονείρου για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα σχέδια controller, ψηφιακή τέχνη, φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας και εμπειρίες ήχου 3D. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον και κάπως όμορφο. Μπορείτε να δείτε όλες τις δημιουργίες στο Xbox Wire.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.