Το Cyberpunk 2077 σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει επιλογές απόδοσης / λειτουργίας ποιότητας στο Xbox Series X, αλλά όχι στο PS5

Published on 9 December 2020 at 21:45

Το Cyberpunk 2077 δεν θα λάβει  αποκλειστικές μεταφορές PS5 και Xbox Series X / S μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα το 2021, αλλά, φυσικά, θα εξακολουθεί να μπορεί να αναπαραχθεί στις κονσόλες μέσω backward compatibility όταν θα κυκλοφορήσει αύριο και θα επωφεληθεί οπτικές και τεχνικές βελτιώσεις. Για παράδειγμα, φάνηκε νωρίτερα ότι στο Xbox Series X, το παιχνίδι προσφέρει επιλογές για λειτουργίες Performance και Quality με το πρώτο να επιτρέπει 60 FPS gameplay, και το τελευταίο να σας επιτρέπει να κάνετε θυσίες στο τμήμα απόδοσης υπέρ της υψηλότερης οπτικής ποιότητας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο PS5. Όπως αναφέρθηκε από το VGC, όταν εκκινείτε το Cyberpunk 2077 στο PS5 (το οποίο εκτελεί την έκδοση PS4 μέσω συμβατότητας προς τα πίσω), δεν έχετε την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ των λειτουργιών απόδοσης και ποιότητας στο μενού, σε αντίθεση με το Xbox Series X. Αντ 'αυτού, το παιχνίδι φαίνεται να είναι προεπιλεγμένο στη λειτουργία απόδοσης με 60 FPS gameplay.

Η CD Projekt RED δεν έχει ακόμη σχολιάσει το θέμα, και μένει να δούμε αν η λειτουργία ποιότητας είναι κάτι που θα προσθέσει τελικά ως επιλογή στο παιχνίδι στο PS5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.