Παιχνίδια που θέλουμε να αναβαθμιστούν για το Xbox Series X

Published on 5 January 2021 at 16:21

Τώρα που το Xbox Series X είναι εδώ, πολλοί παίκτες παίζουν μεγάλους τίτλους σε 4K και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο για πρώτη φορά. Είναι τόσο υπέροχο, αλλά ενώ παίζουμε νεότερα παιχνίδια σε υψηλότερες αναλύσεις και ρυθμούς καρέ είναι ωραίο, θα θέλαμε να δούμε και κάποια κλασικά του παρελθόντος να ενημερώνονται.

Αυτό δεν θα ήταν και πολύ εύκολο. Η ομάδα πίσω από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να επιστρέψει, να κάνει κάποιες τροποποιήσεις και να κάνει κάποιες δοκιμές για να εξασφαλίσει ότι το παιχνίδι εξακολουθεί να λειτουργεί κατάλληλα ενώ στοχεύει σε υψηλότερη απόδοση. Ωστόσο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια ανοδική πορεία για προγραμματιστές και εκδότες που θέλουν να εστιάσουν την προσοχή τους σε  προηγούμενους τίτλους.

Παρακάτω  είναι μερικά παιχνίδια που θα θέλαμε ( καθαρά προσωπική άποψη ) αναβάθμιση στο Xbox Series X.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε  με έναν τίτλο που είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο έργο Star Wars της τελευταίας δεκαετίας; Το Jedi Fallen Order τρέχει ήδη στο Xbox Series X σε λειτουργία απόδοσης. Εάν η Respawn επέστρεφε και έδινε  ανάλυση σε πραγματικό 4K, θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην πλατφόρμα.

The Tomb Raider reboot franchise

Οι δύο τελευταίοι τίτλοι του Tomb Raider - Rise και Shadow - προσέφεραν  τρόπους απόδοσης που τώρα τους επιτρέπουν να τρέχουν σε ένα αρκετά σταθερό 60 FPS στο Xbox Series X. Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο ασαφή. Μια ωραία ανάλυση έως και 4K (ή κάτι κοντά σε αυτό) θα έκανε αυτά τα παιχνίδια πραγματικά πανέμορφα στο Series X.Απο φήμες έχει ακουστεί ότι το Tomb Raider Ultimate Experience βρίσκεται στα σκαριά και οπότε έχουμε μια ελπίδα ότι ίσως το δούμε και το απολαύσουμε.

The Outer Wilds

Το Outer Wilds έχει πολλούς θαυμαστές για καλό λόγο. Τρέχει πανέμορφα σε 4K στο Xbox One X. Αυτό που λείπει, ωστόσο, είναι ένας υψηλότερος ρυθμός καρέ για να ανεβάσει πραγματικά την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Εάν θα μπορούσε να έχει αυτό, θα πήγαινε από ένα πολύ καλό παιχνίδι Xbox One σε ένα παιχνίδι Xbox Series X που δεν μπορεί κάποιος να χάσει.

Assassin’s Creed Origins and Odyssey

Η Ubisoft απέδειξε με το φετινό Assassin’s Creed Valhalla ότι τα παιχνίδια AC είναι απολύτως ικανά να χτυπήσουν ένα σταθερό 60 FPS με υψηλότερες αναλύσεις. Θα ήταν υπέροχο αν η ίδια αγάπη θα μπορούσε να δείξει και στα δύο τελευταία παιχνίδια  Assassin’s Creed: Origins και Odyssey. Μπορείτε να φανταστείτε να παίζετε  αυτά και να  μοιάζουν με το Valhalla που κυκλοφόρησε τώρα;

Red Dead Redemption 2

Από τότε που το παιχνίδι κυκλοφόρησε στον υπολογιστή, βγήκε πολύ "ζήλια" για όσους έζησαν το Red Dead Redemption 2 για πρώτη φορά στα καλύτερά τους. Γιατί οι κάτοχοι Xbox Series X δεν έχουν την ίδια χαρά; Νομίζω ότι το RDR2 θα μπορούσε να χτυπήσει απολύτως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο στην κονσόλα - ίσως όχι σε πλήρη 4K, αλλά σε υψηλότερη δυναμική ανάλυση.

Quantum Break

Κοιτάζοντας πίσω, μπορείτε σίγουρα να δείτε πολλά από το  DNA του Quantum Break στο Control. Δεν θα ήταν υπέροχο να το δείτε αυτό με μια αναβάθμιση για Xbox Series X και να δώσει νέα πνοή; Νομίζω ότι μια τέτοια ενημέρωση θα ήταν ένα παιχνίδι αλλαγής για αυτό, το οποίο έτρεχε σε αναλύσεις κάτω από 1080p στο αρχικό Xbox One και άνετα θα μπορούσε να τρέξει πλήρες 4K στο Series X. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η Remedy ίσως θα δουλέψει με τη Microsoft για το συγκεκριμένο τίτλο.

Sunset Overdrive

Αυτή η αναβάθμιση είναι στα χέρια της Microsoft, καθώς η Insomniac Games αποκτήθηκε από τη Sony το 2019. Ακόμα, μπορούμε να ονειρευτούμε! Η Microsoft έχει μιλήσει για την τεχνολογία συμβατότητας με παλαιότερες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας παιχνιδιών σε υψηλότερες αναλύσεις και ρυθμούς καρέ. Ίσως μπορεί να κάνει κάποια μαγεία να συμβεί για το Sunset Overdrive, έναν τίτλο που παραβλέπεται συχνά και παραμένει ένας από τους καλύτερους του Xbox One.

Dragon Age: Inquisition

Με ένα νέο Dragon Age να ετοιμάζεται τώρα φαίνεται σαν μια υπέροχη στιγμή για την EA να επιστρέψει και να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι το Dragon Age: Inquisition κέρδισε το Game of the Year το 2014. Μια ώθηση τόσο στα γραφικά όσο και στο ρυθμό καρέ θα έκανε θαύματα για αυτό, αν και πρέπει να παραδεχτούμε - είναι η EA για την οποία μιλάμε. Θα προτιμήσει να κυκλοφορήσει μία ξεχωριστή ενημερωμένη έκδοση παρά να προσφέρει στους τρέχοντες κατόχους Inquisition μια δωρεάν ενημέρωση .

The Gears of War franchise

Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για μια συλλογή Marcus Fenix. Μια συλλογή όλων των τίτλων του Gears, που παρουσιάστηκαν, να αποδίδονται σε εκπληκτική ανάλυση 4K και όλα τρέχουν στα 60 FPS. Το Xbox Series X, είναι ικανό να το κάνει πραγματικότητα. Το μέγεθος του αρχείου θα ήταν τεράστιο, αλλά το να βλέπεις ολόκληρη τη συλλογή Gears να λειτουργεί στα καλύτερά του θα άξιζε εντελώς.

The Fable franchise

Όπως είναι καιρός για μια συλλογή Marcus Fenix, είναι επίσης καιρός για μια συλλογή Fable Με την Playground Games να εργάζεται τώρα σε μια νέα καταχώρηση της σειράς, ποιος καλύτερος τρόπος για να εμπλακούν οι παίκτες σε αυτό που είναι το Fable από το να αναβαθμίσουν όλους τους προηγούμενους τίτλους και να τους κάνουν να τρέχουν σε κορυφαία απόδοση; Προσωπικά θα έπαιρνα και τα τρία παιχνίδια της Fable αν βγήκε μια τέτοια συλλογή.

Final Fantasy 15

Επειδή φαίνεται ότι οι οπαδοί του Final Fantasy στο Xbox δεν θα βλέπουν το Final Fantasy 16 για λίγο, γιατί να μην κάνουμε κάτι  καλύτερο ; Η λειτουργία απόδοσης του Final Fantasy 15 μπορεί τώρα να φτάσει σε  συμπαγές 60 FPS στο Xbox Series X. Ωστόσο, τα γραφικά θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν από την  Square Enix  αν αισθανθεί γενναιόδωρη  και το βάλει στη λίστα αναβαθμίσεων.

ReCore

Το ReCore ήταν αρκετά απογοητευτικό όταν κυκλοφόρησε το 2016 και  είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτώ. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, το παιχνίδι έγινε πιο πλούσιο χάρη σε ορισμένες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων των βελτιώσεων του Xbox One X που έφεραν το 4K. Αυτήν τη στιγμή, εξακολουθεί να είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι δράσης / Metroidvania. Ωστόσο, με βελτιώσεις στο ρυθμό καρέ  κρίσιμο για έναν τόσο γρήγορο τίτλο  νομίζω ότι πολλοί παίκτες θα του έδιναν μια δεύτερη ευκαρια.

Ryse:Son Of Rome

Άλλο ένα παιχνίδι το οποίο έχε αδικηθεί από μεγάλο σύνολο του κοινού και ιστοσελίδων !Παρουσιάστηκε το 2010 και κυκλοφόρησε το 2013 με υπέροχα γραφικά δυστυχώς όμως με πολλά downgrade λόγω του αδυνάμου hardware!Δυστυχώς θα περιμέναμε κάποια εξέλιξη για κάποιες οπτικές αναβαθμίσεις αλλά η Crytec διανύει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες όπως και εσωτερικές αναδιοργανώσεις. Σε πρόσφατη όμως συνέντευξη είχαμε κάποιες δηλώσεις από το αφεντικό της Crytek Cervat Yerli όπου ανάφερε ότι μια συνέχεια είναι εφικτή. Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε και για μια οπτική αναβάθμιση στο Xbox Series X.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.