Περισσότερα παιχνίδια Final Fantasy έρχονται στο Xbox Game Pass.

Published on 13 January 2021 at 12:29

Το 2019 η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα φέρει ένα τεράστιο φάσμα τίτλων Final Fantasy στο Xbox Game Pass το 2020, αλλά μόνο μια χούφτα από αυτούς βρήκαν πραγματικά το δρόμο τους προς την υπηρεσία.

Μην ανησυχείτε όμως, όπως η Microsoft έχει επιβεβαιώσει στην  True Achievements ότι σχεδιάζει να "φέρει το franchise Final Fantasy" στο Xbox Game Pass το 2021 και μετά, αν και χωρίς συγκεκριμένες ημερομηνίες  όπως αποκάλυψε.

"Όπως ανακοινώσαμε στο X019, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το franchise Final Fantasy στους gamers με το Xbox Game Pass. Το πράξαμε καθ' όλη τη διάρκεια του 2020 και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε το 2021 και μετά. Ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες προσθήκης για περισσότερους τίτλους Final Fantasy στο μέλλον."

Μερικά από τα παιχνίδια που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως για το Game Pass περιελάμβαναν το Final Fantasy X: HD Remastered, το Final Fantasy X-2: HD Remastered και το Final Fantasy XIII, και μένει να δούμε ποιοι άλλοι θα ενταχθούν σε αυτή την σύνθεση. Εν τω μεταξύ, η βιβλιοθήκη Xbox Game Pass περιλαμβάνει ήδη Final Fantasy VII, VIII Remastered, IX και XV,


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.