Το Τhe Medium Λαμβάνει νέο τρομακτικό Live Action Trailer

Published on 14 January 2021 at 16:33

Η Bloober Team έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο trailer για το The Medium, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ζωντανή δράση για να μας δείξει την τρομακτική εμπειρία που θα δούμε όταν φτάσει στο Xbox Game Pass αργότερα αυτό το μήνα.

Το  live action trailer είναι γεμάτο με τις ενοχλητικές εικόνες που έχουμε μάθει από την αρχική του αποκάλυψη, να εμβαθύνουμε στην ανατριχιαστική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα ζωντανεύει η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού Marianna. Είναι ακόμη γεμάτο με τον τρομακτικό εχθρό, το Maw, το οποίο θα καταδιώκει τους παίκτες σε όλη την αφήγηση.

Μια τρομακτική νέα ματιά στο επερχόμενο παιχνίδι τρόμου, το οποίο πρόκειται να χτυπήσει Xbox Series X | S και PC στις 28 Ιανουαρίου, καταφθάνοντας επίσης στο Xbox Game Pass για την κονσόλα και τον υπολογιστή την ίδια ημερομηνία. Το Preload είναι ήδη διαθέσιμο τώρα για εκείνους που είναι έτοιμοι να μπουν  σε αυτήν την τρομακτική εμπειρία μόλις κυκλοφορήσει.

14 λεπτά ολοκαίνουργια πλάνα αποκαλύφθηκαν επίσης την περασμένη εβδομάδα, δείχνοντας τους μηχανισμούς της διπλής πραγματικότητας του παιχνιδιού, το οποίο βλέπει τους παίκτες να εναλλάσσονται μεταξύ δύο κόσμων ταυτόχρονα, δημιουργώντας μια πραγματική εμπειρία επόμενης γενιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.