Η ανάπτυξη του Microsoft Flight Simulator υποσχέται μεγάλη" απόδοση στο Xbox Series X/S

Published on 3 February 2021 at 08:40

Περισσότεροι  άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών πόσο καλή θα ναι η εμπειρία της κυκλοφορίας του  Microsoft Flight Simulator σε κονσόλες. Εκτός από ότι είναι μια βαριά απαιτητική τεχνική showpiece (ακόμη και μερικοί από τους καλύτερους υπολογιστές εκεί έξω έχουν προβλήματα με το πως τρέχει), το παιχνίδι βασίζεται επίσης σε ένα πλήθος ελέγχων και εισροών, μια περιοχή όπου ένα gamepad απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το συνδυασμό ποντίκι και πληκτρολόγιο .

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του προσομοιωτή πτήσης της Microsoft Jorg Neumann τίποτα από αυτό δεν πρόκειται να είναι ένα πρόβλημα. Μιλώντας σε μια συνέντευξη στο Twinfinite, Neumann υποσχέθηκε ότι το Microsoft Flight Simulator για  Xbox Series X / S θα δείχνει ωραίο (αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κάνει ότι η υπόσχεση είτε), συγκρίνοντας την εμπειρία με το παιχνίδι που είναι σε υπολογιστές με διαφορετικές κάρτες γραφικών.

"Ανάλογα με το Xbox που αγοράσατε, θα είναι σαν να έχετε υπολογιστές με διαφορετικές κάρτες γραφικών, αλλά θα μπορείτε να κάνετε προσαρμογές", δήλωσε ο Neumann. "Θα είναι τέλεια. Θα αποδίδει τέλεια και θα είναι επίσης cross-play που είναι ωραίο, ώστε να μπορείτε να παίξετε στο Xbox και με την βοήθεια του cloyd που αποθηκεύει και θα μπορείτε να προχωρήσετε στον υπολογιστή και να συνεχίσετε να παίζει."

Ο Neuman είπε ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, ειδικά για τις πτυχές onboarding του παιχνιδιού και tutorialization, για να καταστεί καλύτερη εφαρμογή και πιο προσιτή για το κοινό της κονσόλας ενώ, επίσης, εξασφαλίζοντας ότι η ίδια η προσομοίωση δεν θα είναι κάτω τον προσδοκιών.

Το Microsoft Flight Simulator είναι προς το παρόν διαθέσιμο για Pc και θα κυκλοφορήσει για το Xbox Series X/S αυτό το καλοκαίρι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.