Πως να συνδέσετε τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων σας στο Xbox.

Published on 15 February 2021 at 09:42

Από τo Xbox One μπορέσαμε να τοποθετήσουμε το προφίλ μας στο Facebook ή να συνδέσουμε το λογαριασμό twitter. Αυτό γινόταν με την εφαρμογή Windows 10 .

Πλέον αυτό έχει αλλάξει μετά την τελευταία ενημέρωση της κονσόλας. Είναι κάτι που το είδαμε στο Windows Central και έχει αποκαλυφθεί από την σελίδα ONMSFT. Αποδεικνύεται ότι τώρα όχι μόνο μπορείτε να συνδέσετε τους κοινωνικούς λογαριασμούς, αλλά να είναι επίσης ορατοί στο προφίλ του παίκτη.

Για να γίνει αυτό είναι τόσο εύκολο όσο η μετάβαση στις Settings > Linked Social Accounts . Εκεί μπορείτε να δείτε αυτά που έχετε συνδέσει και να προσθέσετε μερικά αν δεν το έχετε  κάνει και φυσικά εαν  θέλετε να το εμφανίσετε στο προφίλ.

Το περίεργο είναι ότι αυτή η λειτουργία δεν έχει αναφερθεί από τη Microsoft σε καμία από τις σημειώσεις στο τελευταίο Patch. Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι δεν αναφέρεται καν στον επίσημο ιστότοπο υποστήριξης που εξηγεί πώς να συνδέσετε κοινωνικούς λογαριασμούς από την εφαρμογή  του Xbox. Η λίστα των κοινωνικών δικτύων που υποστηρίζονται τόσο στην κονσόλα Xbox One όσο και στην κονσόλα Xbox Series X και στο Series S είναι η εξής:

  • Steam.
  • Discord.
  • Twitter.
  • Facebook.
  • Reddit.

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.