Το Chivalry 2 κυκλοφορεί τον Ιούνιο και έρχεται Closed Beta.

Published on 15 February 2021 at 07:38

Το Chivalry 2  έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Μπορείτε να παίξετε τη μεσαιωνική συνέχεια στον υπολογιστή μέσω του Epic Games Store, του PlayStation 4, του PlayStation 5, του Xbox One και του Xbox SeriesX | S  όταν έρθει στης 8 Ιουνίου, αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε,ο προγραμματιστής της Torn Banner Studios αποκάλυψε επίσης ότι μια κλειστή beta του  Chivalry 2 θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Μαρτίου και θα υπάρχει και  υποστήριξη cross-platform. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας έφτασε ως μέρος ενός νέου βίντεο του προγραμματιστή που δείχνει ορισμένα μέλη της ομάδας να μιλάνε για την κατεύθυνση που πήρε το στούντιο  με το Chivalry 2.

H Torn Banner και η εκδότρια Tripwire Interactive ανακοίνωσαν ότι μπορείτε από τώρα να προ-παραγγείλετε το Chivalry 2 μέσω του Epic Games Store (για Pc)  για εγγυημένη πρόσβαση στην κλειστή beta αυτό το Μάρτιο. Οι παίκτες του PlayStation και του Xbox δεν μπορούν να το κάνουν προπαραγγελία  ή να εξασφαλίσουν πρόσβαση beta ακόμα, αλλά μια δημοσίευση στο επίσημο Twitter του παιχνιδιού αναφέρει ότι σύντομα θα έχουμε και άλλες πληροφορίες .

Το Chivalry 2 είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πέρυσι πριν ανακοινωθεί ότι τον Αύγουστο του 2020 θα καθυστερήσει .Η Torn Banner αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει με περισσότερο περιεχόμενο από ό, τι είχε αρχικά υποσχεθεί, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων χαρτών και πρόσθετων χαρακτηριστικών (το μόνο καλό της καθυστέρησης). 

                                                                                                                                                              by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.