Νέο 10λεπτο gameplay του Nier Replicant

Published on 13 February 2021 at 20:12

      Χάρη στην εμπορική επιτυχία που γνώρισε το NieR Automata, η Square Enix έδωσε το πράσινο φως στη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα remake του πρώτου μέρους του franchise, γνωστό από πολλούς χρήστες που σήμερα θεωρούν τους εαυτούς τους οπαδούς του τίτλου που ανέπτυξε η Platinum Games, λόγω της χαμηλής επιτυχίας που είχε τότε. Ωστόσο, ένα μήνα μετά την εκμάθηση των τελευταίων λεπτομερειών στο remake του παιχνιδιού, η Square Enix μοιράστηκε ένα νέο 10λεπτο gameplay του NieR Replicant. Παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός των πληροφοριών έχει επιβραδυνθεί λίγο σε σύγκριση με προηγούμενους μήνες, οι παίκτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να ρίξουν μια πλήρη ματιά στο remake που ανέπτυξε η Toylogic.

 Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να δούμε σε αυτό το νέο gameplay NieR Replicant είναι πώς έχουν διατηρήσει τον αρχικό voice actor, Grimore Weis, ο οποίος έχει ήδη παίξει έναν φανταστικό ρόλο σε αυτή την περίσταση. Η Laura Bailey επαναλαμβάνει επίσης τον ρόλο της Kainé, κάτι που θεωρήθηκε δύσκολο, καθώς τώρα η ηθοποιός εργάζεται στη Naughty Dog στους δύο τελευταίους σημαντικότερους τίτλους της. Όσο για τον πρωταγωνιστή, λογικά η φωνή του έχει αλλάξει. Αυτό συμβαίνει επειδή στην εκδοχή που έφτασε στη Δύση, ο Nier Gestalt είναι ενήλικος και όχι έφηβος. Επομένως, είναι λογικό ότι η μεταγλώττιση έχει αλλάξει σε σύγκριση με τo αρχικό παιχνίδι.

Όσον αφορά το ίδιο το παιχνίδι έχει βελτιωθεί από τους ανθρώπους της Toylogic, προσφέροντας μια εμπειρία πιο κοντά σ'αυτή του NieR Automata κι όχι τόσο στου αρχικού τίτλου, αν και δε φτάνει το επίπεδο του τίτλου της Platinum Games.

Το NieR Replicant ver.1.22474487139 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 23 Απριλίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

                                                                                                                                                            by Boltok Bill / Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.