Η νέα έκδοση του Metro Exodus θα μας δώσει πανέμορφα γραφικά.

Published on 15 February 2021 at 21:41

Μετά την επιβεβαίωση ότι το  Μetro Exodus θα λάβει  αναβάθμιση για την επόμενη γενιά το 2021, οι ομάδες 4A Games και Deep Silver περιγράφουν τις πρώτες λεπτομέρειες από το τι θα αποτελείται η αναβάθμιση όταν κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Όπως ανακοινώθηκε σε ένα post ενημέρωσης ανάπτυξης, οι κάτοχοι Xbox Series X μπορούν να αναμένουν να βρουν το παιχνίδι που τρέχει σε 4K/60FPS, πλήρης, με πλήρως Raytraced αντανακλάσεις και φωτισμό. Η έκδοση Xbox Series S από την άλλη πλευρά θα στοχεύει 1080p, και  ρυθμό καρέ 60FPS. Αυτές οι δυνατότητες θα συνδυαστούν με δραματικά μειωμένους χρόνους φόρτωσης, suround ήχο, και τη δυνατότητα αλλαγής του οπτικού πεδίου.

Είναι σίγουρα πολλές βελτιώσεις που θα ωθήσει το Xbox Series X στο όριό του. Το Metro Exodus ήταν ήδη ένα εξαιρετικά όμορφο παιχνίδι για το Xbox One Χ, έτσι βλέποντας και αυτήν την βελτίωση είναι πάντα καλοδεχούμενη.

"Οι εκδόσεις της ένατης γενιάς κονσόλας  θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το έτος και θα είναι διαθέσιμες ως δωρεάν αναβάθμιση σε όλους τους τρέχοντες κατόχους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι θα υποστηρίξουμε την Smart Delivery υπηρεσία στο Xbox για να παραδώσουμε αυτήν την αναβάθμιση."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.