Οι προγραμματιστές του The Medium εξηγούν την τοποθεσία του παιχνιδιού

Published on 17 February 2021 at 08:13

Το The Medium είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που θα πρέπει να λάβει βραβεία για την πρωτοτυπία του και η αλήθεια είναι ότι αυτή η παραγωγή της Bloober Team έχει πολλές καινοτομίες. Αυτή η πρώτη δόση ενός τίτλου τρόμου για το Xbox Series X, S και PC έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην οποία πολλοί είχαν αναρωτηθεί: πια είναι η τοποθεσία όπου λαμβάνει χώρα το παιχνίδι.

Αν δεν έχετε απολαύσει αυτόν τον τίτλο ακόμα (το συνιστούμε ανεπιφύλακτα). Το The Medium λαμβάνει χώρα στην Πολωνία την δεκαετία του 1990 που μόλις βγήκε από την κομμουνιστική εποχή της με όλα όσα συνεπάγεται. Οι προγραμματιστές της Bloober Team εξήγησαν γιατί επέλεξαν αυτή την περίοδο και την τοποθεσία για το νέο παιχνίδι τους σε μια συνέντευξη με την Gamasutra.

The Medium και η σύνδεσή  με την Πολωνία.

Η επιλογή έπρεπε να γίνει, σύμφωνα με τους συντάκτες της παραγωγής με τη δυαδικότητα που παρουσιάζεται σε όλο το παιχνίδι που μας οδηγεί να συνυπάρχουν με δύο πραγματικότητες που θα πρέπει να διεισδύσουν και εναλλάσσονται, προκειμένου να προχωρήσετε. Η ιδέα της προόδου της Πολωνίας ως χώρας που αποστασιοποιείται από τα κομμουνιστικά ιδανικά ήταν το καλύτερο για αυτή την ιστορία. 

Aν είστε συνδρομητής Xbox Game Pass μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι σήμερα και να διαπιστώσετε μόνοι σας αν αυτό το παιχνίδι τρόμου είναι για εσάς. Εαν θέλετε μπορείτε να δείτε και πλήρες Walkthrough που έχει κάνει η ομάδα μας στο Youtube εδώ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.