Ανακοινώθηκαν τα Xbox Wireless Headset και κυκλοφορούν στης 16 Μαρτίου.

Published on 16 February 2021 at 18:57

Μετά την επιτυχία του PULSE 3D (ακουστικά του PS5), η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Wireless Headset για την έναρξη στις 16 Μαρτίου για  99.99$. Μπορεί να συνδυαστεί με Xbox Series X/S, Xbox One, PC και δυνατότητα σύνδεσης τηλέφωνου μέσω Bluetooth (μαζί με τη δυνατότητα να το συνδέσετε στην κονσόλα και το τηλέφωνο κάποιου ταυτόχρονα). Σε ένα πόστ στο Xbox Wire, η εταιρεία συζητά τη φιλοσοφία του σχεδιασμού των ακουστικών, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την υποστήριξή της για τα Windows Sonic, Dolby Atmos και DTS Headphone: X.

Το μικρόφωνο είναι επίσης αρκετά καλό, διαμορφώνοντας στοιχεία που θα εστιάσουν περισσότερο στην ομιλία από τον περιβαλλοντικό ήχο. Έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτόματης σίγασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν κάποιος δεν θα μιλάει αλλά θα υπάρχει και το κλασσικό κουμπί σίγασης . Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα  προσφέρει έως και τέσσερις ώρες λειτουργίας με 30 λεπτά φόρτισης.

Φορτίστε το για τρεις ώρες και θα πρέπει να προσφέρει έως και 15 ώρες ζωής. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα ποικίλλει ανάλογα με την απόσταση κάποιου από την κονσόλα μαζί με άλλα αξεσουάρ που θα είναι συνδεδεμένα. Δυστυχώς στην χώρα μας δεν είναι προς το παρών διαθέσιμα (ακόμα) αλλά θα σας ενημερώσουμε με την πρώτη διαθεσιμότητα τους. Μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω τρέιλερ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.