Το Marvel's Avengers για το Xbox Series X φτάνει επίσημα αυτό το Μάρτιο.

Published on 17 February 2021 at 18:58

 Το Marvel's Avengers της Square Enix ήταν αρχικά να πάρει μια αναβάθμιση για Xbox Series X και Xbox Series S πέρυσι, αλλά μετά από μια καθυστέρηση, η εταιρεία αποκάλυψε τώρα ότι θα φτάσει στις 18 Μαρτίου.

Όπως τονίζεται από την Gematsu, το παιχνίδι θα υποστηρίξει 4K γραφικά για το Xbox Series X και 1440p για το Xbox Series S, ενώ προσφέρει επίσης υψηλότερη υφή ανάλυσης,  cross-save και cross-gen και πολλά άλλα.

"Η έκδοση PlayStation 5 και Xbox Series των Avengers της Marvel προσφέρει υψηλότερους ρυθμούς καρέ και βελτιωμένα γραφικά σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά κονσολών σε ανάλυση έως 4K στο PlayStation 5 και Xbox Series X και 1440p για το Xbox Series S. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί τον ενσωματωμένο SSD των κονσολών για δραματικά ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και ροής και εκμεταλλεύεται τη δύναμη και τη μνήμη γραφικών τους για να προσφέρει υφές υψηλότερης ανάλυσης, βελτιωμένους ηρωισμούς και καταστροφή πανοπλίας, καθώς και άλλες βελτιώσεις που αξιοποιούν την πλήρη δύναμη αυτών των νέων κονσολών για να κάνουν τους gamers να αισθάνονται πραγματικά σαν  Σούπερ Ήρωες.

Οι παίκτες που μεταφέρουν τα προφίλ τους και αποθηκεύουν παιχνίδια στις κονσόλες επόμενης γενιάς συνεχίζουν τη δράση από εκεί που σταμάτησαν. Επιπλέον, υποστηρίζεται το παιχνίδι μεταξύ παλιάς και νέας γενιάς ( cross-gen play), ώστε οι παίκτες του PlayStation 5 να μπορούν να συνδέονται και να παίζουν με τους φίλους τους στο PlayStation 4 και οι παίκτες του Xbox Series να μπορούν να συνδέονται με τους φίλους τους στην κονσόλα Xbox One."

Αν είστε ήδη κάτοχος του Marvel's Avengers, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση εντελώς δωρεάν μέσω smart delivery, ενώ την 18η Μαρτίου θα φέρει επίσης τη λειτουργία: Hawkeye – Future Imperfect update στο παιχνίδι δωρεάν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.