Το Second Extinction φέρνει ένα νέο αστείο τρέιλερ.

Published on 18 February 2021 at 10:32

Μεταξύ των παιχνιδιών που επιβεβαιώθηκαν για να φθάσουν στο Xbox Series X / S είναι ένα mumbler shooter  από τα Avalanche Studios με το όνομα Second Exctinction. Ένα παιχνίδι που εξελίσσεται  σε έναν μελλοντικό κόσμο στο οποίο οι δεινόσαυροι εισβάλλουν στη γη. Και μετά από μια μακρά αναμονή, υπάρχει ένα νέο βήμα για την ανάπτυξη, μέσω ενός ιδιόμορφο teaser.

Φαίνεται ότι θέλουν να κρατήσουν αυτή τη διάθεση που έχουν χρησιμοποιήσει στα τελευταία gameplay και trailer Έχουμε δει μερικά trailer στα οποία η φωνή του Duke Nukem χαρακτήριζε τα όπλα και κάποια χαρακτηριστικά του Second Exctinction. Τώρα, απλά χρησιμοποιούν το μέγεθος και το βάρος της κονσόλας της Microsoft για να προβλέψουν ότι σύντομα θα έχουμε gameplay να τρέχει σε αυτές τις κονσόλες.

Και με αυτόν τον τρόπο το Second Extinction έρχεται στο παιχνίδι Xbox Series X με ένα αστείο teaser, όπου βλέπουμε να πέφτει ένα Xbox Series X και να εξαλείφει έναν δεινόσαυρο. Είναι οι πρωταγωνιστές μιας καθαρής και σκληρής περιπέτειας δράσης, στην οποία οι χρήστες, ως μέρος μιας κοινότητας, πρέπει να πολεμήσουν την εισβολή αυτών των δεινοσαύρων για να ανακτήσουν τη γη.

Είναι διαθέσιμο μέσω πρόωρης πρόσβασης στο steam και υπάρχει μια κοινότητα που συνδέεται με αυτό το παιχνίδι οπότε μπορείτε να γίνεται μέλος. Η δράση που υπόσχεται φαίνεται πολύ έντονη, και φαίνεται επίσης να θέλει να αυτό-ορίζεται με μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Η κοινότητα της πλατφόρμας του Pc που είναι στην πρόωρη πρόσβαση παρακολουθεί στενά την πρόοδο και συνεργάζεται με τη Systemic Reaction για να προσπαθήσει να σημειώσει πρόοδο το συντομότερο δυνατό με την ανάπτυξη του Second Extinction.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας πέρα ότι θα κυκλοφορήσει φέτος. Αυτό που έχει καθοριστεί, προς το παρόν, είναι ότι το Second Extinction θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X/ S και PC μέσω steam. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.