Η SEGA είναι «πραγματικά ευχαριστημένη» με τα αποτελέσματα του Xbox Game Pass.

Published on 18 February 2021 at 08:08

Το Xbox Game Pass είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει στους καταναλωτές, αλλά οι προγραμματιστές και οι εκδότες έχουν επίσης εκφράσει το θαυμασμό τους για την υπηρεσία όλα αυτά τα χρόνια - συμπεριλαμβανομένης της SEGA, η οποία είναι "πραγματικά ευχαριστημένη" με τα αποτελέσματα.

Σε μια εκτενή περίληψη σχετικά με το Xbox Game Passστο Eurogamer,η αντιπρόεδρος των εμπορικών εκδόσεων της Sega Europe , Anna Downing μίλησε για τη σχέση της εταιρείας με το Xbox Game Pass, η οποία έχει δει τίτλους όπως το Two Point Hospital και το franchise Yakuza na ευδοκιμούν .

"Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και ελπίζουμε το ιδιο για την Microsoft.Ηθελαν ποιοτικούς τίτλους, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε μια μεγάλη νέα ευκαιρία".

Η Downing μίλησε επίσης για την επιτυχία του Two Point Hospital που εχει γίνει από τότε που συμπεριλήφθηκε στο Xbox Game Pass.

"[Αυτό] βοήθησε να ωθήσει το franchise σε πάνω από 3 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα του να είναι στο Game Pass, ενισχύει την προβολή που παίρνετε σε ένα τεράστιο κοινό .. Αυτή η αύξηση της δέσμευσης με τη σειρά της βοηθά στην περαιτέρω καθιέρωση του προϊόντος σας στην αγορά. Είναι μεγάλη για εμάς και είναι μεγάλη για τους καταναλωτές που μπορούν να βιώσουν κάτι.

Τέλος, μίλησε για το πώς η στρατηγική της SEGA κατά την τελευταία δεκαετία ήταν να παραδώσει παιχνίδια που ενημερώνονται συνεχώς με νέο περιεχόμενο, βλέποντας ένα μείγμα δωρεάν και premium περιεχομένου διαθέσιμο για αγορά. Η Downing σχολίασε για το πώς τα παιχνίδια θα μπορούσαν ακόμη και να αναπτυχθούν με μια συνδρομητική υπηρεσία στο μυαλό, ανάλογα με το πώς η βιομηχανία εξελίσσεται.

"Μπορεί αυτό το μοντέλο να λειτουργήσει μέσα σε μια συνδρομητική υπηρεσία; Απολύτως. Θα αναπτύξουμε συγκεκριμένα παιχνίδια με μια συνδρομητική υπηρεσία στο μυαλό; Δυνητικά. Εξαρτάται πραγματικά από το πώς εξελίσσονται οι προσφορές τα επόμενα χρόνια και ποια είναι η καταναλωτική ζήτηση και προσδοκία.»

Υπήρξαν πολλές εικασίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών σχετικά με το αν η Microsoft ψάχνει να κάνει SEGA επόμενη μεγάλη απόκτηση της. Η πιο πρόσφατη περίπτωση ήρθε μετά από μια αναδιάρθρωση της εταιρείας πυροδότησε την ελπίδα στους οπαδούς ότι οι ειδήσεις ήταν στον ορίζοντα. Φαίνεται απίθανο  αλλά όλα είναι δυνατά μετά την κολοσσιαία εξαγορά του περασμένου έτους της ZeniMax Media.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.