Το Fall Guys έρχεται στο Xbox αυτό το καλοκαίρι.

Published on 18 February 2021 at 19:00

Μετά από πολλές εικασίες,επιβεβαιώνεται τελικά ότι το Fall Guys θα φτάσει στο Xbox αυτό το καλοκαίρι. Και τα νέα θα πρέπει να μας χαρίσουν το κέφι, καθώς αυτό ήταν ένα από αυτά τα πιο αναγνωρισμένα παιχνίδια από τους παίκτες το 2020 και μια τεράστια επιτυχία για την Mediatonic στο πείραμά της για ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Πολλά είχαν εικαστεί για την άφιξη αυτού του παιχνιδιού στο Xbox, το οποίο ήταν σίγουρα επικείμενο. Αλλά υπήρξαν αρκετές παρεξηγήσεις με επίσημα tweets που έδειχναν ότι θα έφτανε στο Game Pass.

Το Fall Guys είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο οποίο οι ορδές αντιμετωπίζουν η μία την άλλη σε ένα πλήθος όλο και πιο γελοίων αγώνων/ εμποδίων. Αυτή η ιδέα ήταν αρκετά ελκυστική για να δεί το παιχνίδι να διασχίζει το φράγμα πωλήσεων των 2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Steam την πρώτη εβδομάδα της πώλησης

Η ανακοίνωση ότι το Fall Guys οτι θα φτάσει στο Xbox αυτό το καλοκαίρι έγινε στο Twitter από τον επίσημο λογαριασμό Xbox, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό. Φυσικά, δεν ειπώθηκε ότι το παιχνίδι θα φτάσει στο Game Pass, όπως προηγουμένως εικάζονταν από ένα σφάλμα από το επίσημο λογαριασμό Game Pass στο Twitter που σχολίασε την άφιξή του στην υπηρεσία. Παρόλο που το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο στο Game Pass, οι παίκτες Xbox θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.