Η Microsoft προτιμά την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα για τα παιχνίδια του Xbox Game Pass

Published on 23 February 2021 at 19:23

Το Xbox Game Pass,το οποίο μπορεί να ειπωθεί περισσότερο σαν την  ναυαρχίδα των υπηρεσιών του  Xbox, αποκάλυψε πρόσφατα νέα παιχνίδια που σύντομα προστίθενται στον κατάλογο υπηρεσιών. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς επιλέγονται τα παιχνίδια;

Την απάντηση  σε αυτήν την ερώτηση την έδωσε  ο Ben Decker, ο οποίος είναι επικεφαλής μάρκετινγκ υπηρεσιών στο Xbox όπου μίλησε λεπτομερώς για το Xbox Game Pass σε ένα πρόσφατο και εκτεταμένο άρθρο στο Eurogamer.Ο Ben ρωτήθηκε για τον αριθμό των παιχνιδιών που βρίσκονται επί του παρόντος στην υπηρεσία και αναφέρει ότι οι θαυμαστές είναι αυτοί που ζητούν ποιότητα πριν από την ποσότητα.

Τα μέλη μας ζήτησαν να δώσουμε προτεραιότητα στην ποιότητα του τίτλου έναντι της ποσότητας και να διασφαλίσουμε ότι η βιβλιοθήκη ενημερώνεται τακτικά, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα κάτι νέο για να παίξετε.

Επιλέγουμε τη βιβλιοθήκη λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλομορφία των 18 εκατομμυρίων μελών μας. Δεν είναι γραφτό να είναι γεμάτο από χιλιάδες παιχνίδια, και τα μέλη μας έχουν πει ότι αυτή είναι η προτίμησή τους.

Το Xbox Game Pass είναι μια εξαιρετική στρατηγική για προγραμματιστές

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Ben μιλάει για τους ίδιους παίκτες που θέλουν παιχνίδια με ένα ορισμένο επίπεδο ποιότητας παρά να έχουν έναν εκτεταμένο κατάλογο γεμάτο αμφισβητήσιμα παιχνίδια. Η επιμέλεια των τίτλων που μπορούν να φτάσουν στην πλατφόρμα είναι εντατική και απαραίτητη και έτσι βοηθάμε ακόμη και τους προγραμματιστές να βελτιώσουν τη στρατηγική κυκλοφορίας των παιχνίδιων τους.

Μέσω διαφορετικών μελετών και αναλύσεων δεδομένων η Microsoft και η ομάδα πίσω από την υπηρεσία, αποφασίζουν με κάποιο τρόπο ότι τα παιχνίδια θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο, αν και φυσικά δεν είναι σε καμία περίπτωση η μόνη απαίτηση. 


«   »

Add comment

Comments

Splitscreen
8 months ago

Για όσους έχουν αμφιβολίες