Ένας φόρος τιμής για το Halo από ένα οπαδό.

Published on 24 February 2021 at 20:51

Σε πολλές περιπτώσεις οι οπαδοί γνωρίζουν καλύτερα πως να δείξουν το πάθος τους μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες. Από την μια βρίσκουμε την κοινότητα των modders να δημιουργεί διάφορα περιεχόμενα, από την άλλη πλευρά έχουμε εκείνους που εκμεταλλεύονται το πάθος τους για να θέσουν σε εφαρμογή τις γνώσεις τους για τις μηχανές γραφικών. Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε το έργο του William Faucher, ενός θαυμαστή που αποδίδει φόρο τιμής στο Halo με ένα κινηματογραφικό τρέιλερ φτιαγμένο στην Unreal Engine 4.

Χάρη στην σελίδα DSO Gaming, η οποία ανακάλυψε αυτό το υπέροχο έργο που επέτρεψε να εκθέσει μία από τις δημιουργίες αυτού του προγραμματιστή χρησιμοποιώντας την κατασκευή 4.26 της Unreal Engine 4. Όπως ο ίδιος επισημαίνει αυτό που «ξεκίνησε ως κάτι μικρό και αθώο. Αλλά, φυσικά, όπως πάντα, η εμβέλειά του μεγάλωσε και μεγάλωσε. Αυτό που αρχικά υποτίθεται ότι ήταν 1-2 ακίνητες εικόνες αποδείχθηκε ότι ήταν πάνω από 30 δευτερόλεπτα βίντεο."

Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και πάνω απ 'όλα και είναι ένας άξιος φόρος τιμής στο Halo με ένα κινηματογραφικό τρέιλερ φτιαγμένο στην Unreal Engine 4 μόλις 30 δευτερολέπτων. Χάρη σε αυτό πολλοί θα ονειρευτούν πώς μπορεί να είναι το Halo Infinite.Ένα παιχνίδι που μετά από την "ατυχή" παρουσίαση πέρυσι, έχει εμπλακεί μόνο σε διαμάχες και κουτσομπολιά. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και δεν έχουμε καμία νέα επαφή με το επόμενο παιχνίδι στο έπος του Xbox που μπορεί να μας δώσει ενδείξεις για την πραγματική κατάσταση ανάπτυξής του.

Μπορεί να είναι αυτή η έλλειψη πληροφοριών και επιθυμίας να δούμε κάτι θεαματικό είναι αυτό που παρακίνησε τον William Faucher για να δούμε αυτο το clip.Στο κανάλι του στο Youtube υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και άλλες δημιουργίες με την Unreal Engine 4.Αραγε πως θα φαίνεται σε Unreal Engine 5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.